Trump Caddede Sevgililer Günü - Son Dakika
Güncel

Trump Caddede Sevgililer Günü

Trump Caddede Sevgililer Günü

Trump Alışveriş Merkezinin terasında yer alan Trump Cadde, Sevgililer Gününe hareket katacak.

14.02.2014 10:19  Güncelleme: 10:17

Trump Alışveriş Merkezi'nin terasında yer alan Trump Cadde, Sevgililer Günü'ne hareket katacak. DJ performansı gece boyunca Trump Cadde'de olacak. Bu güne özel menüler hazırlayan mekanların yanı sıra meydanda kurulacak özel bar misafirlere hizmet verecek.

Müzik hafta sonu da devam edecek. Uninvited Jazz grubunun canlı performansları Trump Cadde'nin ritmini yükseltecek.

Trump Alışveriş Merkezi'nin İzzet Çapa ile işbirliğinden doğan, farklı konsepti ve mimarisiyle sektöre yepyeni bir tarz getiren Trump Cadde, ilk Sevgililer Günü'nü mini bir partiyle kutluyor. Teras katında bulunan Trump Cadde'nin 25 markasının 17'si yeme&içme mekanlarından oluşuyor ve bu mekanlar Sevgililer Günü için özel menüler, sürprizler hazırlayacak. DJ performansı Trump Cadde'nin ritmine ritm katacak. Ayrıca meydanda kurulacak bar, gece boyunca misafirlere hizmet verirken shotlar ise Trump Cadde'nin sevgililere ikramı olacak.

Müziğin ritmi hafta sonu da devam edecek. Uninvited Jazz grubu canlı performanslarını Cumartesi ve Pazar günü Trump Cadde'nin farklı noktalarında gerçekleştirecek.

Zouk Balık, Sushi Chinese Express, Cafe Bien Loti, Kasap Döner, Nezih Kebap, 1ABurger, Alaçatı Kumru Evi, Ranchero, Hoca'nın Yeri, Kuğu Pastanesi, Rumi Tantuni, Plus Kitchen, Al Fakheer Trump Cadde'de yer alan mekanlardan birkaçı…

Ayrıca Sevgililer Günü hediyenizi almakta geç mi kaldınız? Trump Cadde'nin tasarım mağazaları sizi bekliyor. Fiorucci (İtalyan giyim markası), Coca Cola konsept mağazası, MatrakShop, BiggShop, Kağıthane, Sneakers&More'dan hediyenizi alıp sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

Trump Cadde hakkında…

Trump Cadde, toplamda 2500 m2'lik üstü açık bir alana yayılıyor. Markaların altlı üstlü yerleştirilen konteynerlarda hizmet verdiği ve her konteynerın farklı bir tasarıma sahip olduğu Trump Cadde ilginç dizaynıyla şaşırtıyor. Hareketli sokakların yanı sıra etkinlik meydanı Trump Cadde müdavimleri için eğlence noktaları olarak konumlanıyor. Markalar arasında yeme&içme mekanlarının ve giyim&aksesuar mağazalarının yanı sıra dövmeci, nargileci gibi farklı konseptler de yer alıyor. Trump Cadde; sokağın özgür ruhunu, neşesini, rahatlığını yaşamak isteyen herkesi bekliyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Trump Caddede Sevgililer Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement