Tunç, Arıt Belediyesinin İftarına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Tunç, Arıt Belediyesinin İftarına Katıldı

Tunç, Arıt Belediyesinin İftarına Katıldı

Arıt Belediyesinin düzenlediği halka açık iftar yemeği Milletvekili Tunç'un katılımı ile gerçekleşti

13.08.2012 12:53  Güncelleme: 12:55

Arıt Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Alay Komutanı Yarbay Alaattin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, , AK Parti Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, TSO Başkanı İsmail Toksöz, İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi Seyfettin Kalay, il Müftüsü İsmail Bayrak, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Köy Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü İsmail Bayrak'ın yaptığı iftar duasının ardından konuşan Arıt Belediye Başkanı Şahidi Kuşcu, ev sahibi olduğum iftar yemeğine başta Milletvekilimiz olmak üzere davetimize icabet eden bütün konuklara teşekkür ediyorum, Arıt beldemizde gerek alt yapı çalışmaları gerekse diğer yatırımlarımız açısından çok önemli işler başardık, Keşfedilmemiş cennet olan Arıt beldemiz, artık keşfedilmeye başlanmıştır, hükümetimize ve Milletvekilimize teşekkür ediyorum.

Milletvekili Tunç ise Ramazan ayının güzelliklerinden olan iftar yemeğinde siz değerli hemşerilerimizle olmaktan gurur duyuyorum. Arıt, Bartın'ımıza uzak ama Arıt'lı hemşerilerimiz hizmetlere uzak değil, Arıt'ın kanalizasyon projesini, içme suyu projesini hayata geçirdik, atıksu arıtma projesini yatırım programına aldık, Arıt aile sağlığı merkezi inşaatına başladık, kısa bir süre içerinde tamamlanacak ve iki aile hekimi burada görev yapabilecek şekilde eczanesi ile beraber siz halkımıza hizmet verecek, Arıt Kapalı Spor Salonu inşaatına başladık gerekli ödenekleri aktardık. Arıt'ın en önemli sorunu olan yol sorunuydu. 36 km'lik Bartın-Arıt-Aydınlar yolunun ihalesini yaptık, Arıt-Aydınlar arası çalışmalar devam ediyor, inşallah bu sene içerisinde Aydınlar bölümü bitirilecek kalan kısmında çalışmalar devam edilecek, belediye başkanımızın ifade ettiği gibi alt yapı ve üst yapı çalışmaları sayesinde Arıt beldemiz daha yaşanabilir kent görüntüsüne kavuşacak, dedi.

Konuşmaların ardından ilahi grubunun verdiği konseri Arıtlılar ilgiyle takip etti. İftar yemeği sonrasında Milletvekili Tunç, protokol üyeleri ve Arıtlı vatandaşlarla birlikte çay sohbeti gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tunç, Arıt Belediyesinin İftarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement