Türkiye Gençlik Konfederasyonu Karşıyaka İlçe Başkanlığı'na Çetin Budak Getirildi - Son Dakika
Güncel

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Karşıyaka İlçe Başkanlığı'na Çetin Budak Getirildi

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Karşıyaka İlçe Başkanlığı\'na Çetin Budak Getirildi

Türkiye Gençlik Konfederasyonu İzmir İl Başkanı Senem Kılıç'ın başkanlığında toplanan yönetim kurulunun aldığı karar ile Türkiye Gençlik Konfederasyonu Karşıyaka İlçe Başkanlığı’na Çetin Budak’ın getirilmesine karar verildi.

21.04.2014 19:44

Türkiye Gençlik Konfederasyonu İzmir İl Başkanı Senem Kılıç'ın başkanlığında toplanan yönetim kurulunun aldığı karar ile Türkiye Gençlik Konfederasyonu Karşıyaka İlçe Başkanlığı'na Çetin Budak'ın getirilmesine karar verildi.

Konfederasyondan yapılan açıklamada, "Türkiye Gençlik Konfederasyonu olarak gençlere en çok şekilde ulaşmak, onların ihtiyaçlarına uygun projeler oluşturmak, yerel yönetimlerin sorunlarına ortak olma, çözüm üretmek ve kariyer gelişimlerine odaklı çalışmalar yapmak istiyoruz. Bunun için ekibimizde özellikle geçleri temsil eden genç liderler bulanacaktır. Sayın Çetin Budak Karşıyaka'da yürütülecek bütün faaliyetlerde bize bu amaçla katlı sağlayacaktır" denildi.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı ve Ege Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Behlül Murat Maral ve Türkiye Gençlik Konfederasyonu İzmir İl Başkanı Senem Kılıç, yeni görevinde Çetin Budak'a başarılar diledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye Gençlik Konfederasyonu Karşıyaka İlçe Başkanlığı'na Çetin Budak Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement