Türkiye-İsveç Davis Cup Mücadelesinde Kura Çekildi - Son Dakika
Güncel

Türkiye-İsveç Davis Cup Mücadelesinde Kura Çekildi

Türkiye-İsveç Davis Cup Mücadelesinde Kura Çekildi

TÜRKİYE ile İsveç arasındaki Davis Cup Avrupa-Afrika Bölgesi mücadelesi ikinci tur müsabakaları Marsel İlhan ve Christian Lindell karşılaşmasıyla başlayacak.

06.04.2017 15:33

TÜRKİYE ile İsveç arasındaki Davis Cup Avrupa- Afrika Bölgesi mücadelesi ikinci tur müsabakaları Marsel İlhan ve Christian Lindell karşılaşmasıyla başlayacak.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'ndeki Ali Bey Club tesislerinde oynanacak Türkiye-İsveç Davis Cup Avrupa/Afrika Bölgesi 2'nci Grup ikinci tur serisi yarın tekler maçlarıyla başlayacak. Toprak zeminde yapılacak mücadeleler öncesi iki ekip kura çekimi seremonisinde buluştu.

Şubat ayındaki birinci tur eşleşmesinde deplasmanda Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımını yenen Haluk Akkoyun kaptanlığındaki ay yıldızlılar, 7- 9 Nisan tarihlerinde konuk edeceği İsveç karşısına Marsel İlhan, Cem İlkel, Altuğ Çelikbilek, Anıl Yüksel dörtlüsüyle çıkacak. Johan Hedsberg yönetimindeki İsveç takımını ise Elias Ymer, Christian Lindell, Andreas Siljeström ve Johan Brunström temsil edecek.

Eşleşmenin programını belirleyen kura çekimi neticesinde 7 Nisan Cuma saat 11.00'da Marsel İlhan ile Christian Lindell, ardından Cem İlkel ile Elias Ymer karşılacak. 8 Nisan Cumartesi saat 14.00'daki çiftler maçında ise değişiklik olmadığı takdirde Altuğ Çelikbilek/Anıl Yüksel ikilisi, Andreas Siljeström/Johan Brunström tandemiyle karşı karşıya gelecek. Serinin son günü 9 Nisan Pazar günü saat 11.00'da ise Marsel İlhan ile Elias Ymer, ardından Cem İlkel ile Christian Lindell korta çıkacak.

Üç gün sürecek Türkiye-İsveç serisinin kazananı, Davis Cup 2'nci Grup final turunda Gürcistan ile Litvanya arasındaki mücadelenin galibiyle oynayacak.

- Manavgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye-İsveç Davis Cup Mücadelesinde Kura Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement