Türkiye'nin Öğrencisine En Ucuz Yemek Yediren Üniversitesi - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Öğrencisine En Ucuz Yemek Yediren Üniversitesi

Türkiye\'nin Öğrencisine En Ucuz Yemek Yediren Üniversitesi

MŞÜ Rektörü Prof. Dr. İnanç; "Üniversite olarak 2014 yılı boyunca öğrencilerimize bir liradan yemek vererek Türkiye'de en ucuz yemek veren üniversite olmaya devam edeceğiz"

05.02.2014 13:26

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, "Üniversite olarak 2014 yılı boyunca öğrencilerimize bir liradan yemek vererek Türkiye'de en ucuz yemek veren üniversite olmaya devam edeceğiz" dedi.

Prof. Dr. İnanç, yaptığı açıklamada, MŞÜ'nün her geçen gün gelişme ve ilerleme kaydettiğini belirterek, özellikle öğrencilerin ve personelin yemekleri konusunda büyük duyarlılık gösterdiklerini söyledi.

Yaptıkları ihaleyle Türkiye'nin en ucuz yemek veren üniversitelerinden biri olduklarını vurgulayan İnanç, ucuzluğun yanı sıra kalite ve hijyene de büyük önem verdiklerini ifade etti.

İnanç, yemek ihalesini alan firmanın, diyetisyen nezaretinde öğrencilere ve personele yemek hazırladığını bildirerek, firmada üniversite mezunu 3 bayan aşçı ve kontrolör bulunduğunu kaydetti.

Yemeklerin kalitesi ve fiyatının önemli olduğuna değinen İnanç, şöyle konuştu:

"Yemek fiyatları ile ilgili her yılın sonunda Başbakanlık genelgesi yayımlanıyor. Bu seneki genelgede minimum rakam bir lira olarak tanımlandı. MŞÜ olarak 2014 yılı boyunca öğrencilerimize bir liradan yemek vererek Türkiye'de en ucuz yemek veren üniversite olmaya devam edeceğiz. Memurlarımız da yeni genelgeye göre 2,5 liraya yemek yiyebiliyor."

Kampüste kalan ailelerin de yemekhanelerden yararlanabildiğine dikkati çeken İnanç, ailelerin de 5 lira maliyetle aile boyu yemek yiyebildiğini sözlerine ekledi. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Öğrencisine En Ucuz Yemek Yediren Üniversitesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement