Uaü'den 500 Bin TL'lik Destek - Son Dakika
Güncel

Uaü'den 500 Bin TL'lik Destek

Uaü\'den 500 Bin TL\'lik Destek

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ), işletme fikri sunan ve projesi üniversite heyeti tarafından kabul gören öğrenciye 500 bin TL destek vereceğini bildirdi.
Uluslararası Antalya Üniversitesi'nin (UAÜ) öğrencileri için hazırladıkları ve...

13.11.2013 17:19

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ), işletme fikri sunan ve projesi üniversite heyeti tarafından kabul gören öğrenciye 500 bin TL destek vereceğini bildirdi.

Uluslararası Antalya Üniversitesi'nin (UAÜ) öğrencileri için hazırladıkları ve her Çarşamba devam edecek olan Bir Fikir Dünyayı Değiştirebilir, Bu Belki Seninkidir Projesi kapsamında UAÜ öğrencilerine girişimci bir bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor. Proje kapsamında işletme kurma ve yönetme fikri olan öğrenciler üniversite akademik kadrosu ve iş dünyasına danışmanlık yapan İngiliz Girişim Uzmanı Roger Cowdrey'den fikir alışverişinde bulunabileceği belirtildi.

Proje hakkında bilgi veren Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Musa Hakan Asyalı, öğrencilerine girişimci ruhu kazandırmak için yola çıktıklarını belirtti. Prof.Dr. Asyalı, "Mütevelli heyetimizle görüştük ve iş fikri olan öğrencilerimize bir proje hazırladık. Bunu sistematik bir hale getirmek için girişimde bulunduk" dedi.

500 BİN TL ÖDÜL

Hazırladıkları yarışma ile öğrencilerin projelerini kabul etmeye başladıklarını da belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Hakan Asyalı, şunları söyledi: "Bir yarışma süreci başlattık. Bu yarışma bütün öğrencilerimize açık. Yılbaşına kadar bütün öğrencilerimiz başvurabilir. Her Çarşamba iş fikri olan öğrencilerimiz hocalarımızdan iş fikri alabilecek görüşebilecek. İş dünyasına danışmanlık yapan İngiliz Girişim Uzmanı Roger Cowdrey, yardımcı oluyor bizlere birlikte yürütüyoruz."

Yarışmanın ilk etabında yüz civarı öğrenci katılımının olacağını ifade eden Asyalı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlk aşama için 100 öğrenci bekliyoruz Sonra bu katılımcılardan ön eleme yaparak mütevelli heyete sunacağız. Mütevelli heyetin elemeleri sonucunda desteklemeye değer bulunan proje 500 bin TL destek kazanacak. Projenin niteliğine göre bu miktar artabilir." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uaü'den 500 Bin TL'lik Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement