Uaü'nün İlk Mba Mezunları Diplomalarını Aldı - Son Dakika
Güncel

Uaü'nün İlk Mba Mezunları Diplomalarını Aldı

Uaü\'nün İlk Mba Mezunları Diplomalarını Aldı

Uluslararası Antalya Üniversitesi’nin Master Of Business Administration (MBA) tezsiz işletme yönetimi yüksek lisansı ilk öğrencileri diplomalarını aldı.

15.06.2014 10:52

Uluslararası Antalya Üniversitesi'nin Master Of Business Administration (MBA) tezsiz işletme yönetimi yüksek lisansı ilk öğrencileri diplomalarını aldı. Öğrencilere diplomalarını UAÜ Rektörü Cihat Göktepe verdi.

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) Tezsiz İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı imkanı sunan Master Of Business Administration (MBA), programının ilk mezunlarını verdi. UAÜ kampüs içerisinde düzenlenen törende MBA mezunları diplomalarını UAÜ Rektörü Göktepe'den aldı. Tamamı üst düzey yönetici, işletmeci, özel sektör çalışanları ve devlet memuru 104 öğrenci bir buçuk yıl süren eğitimin ardından tez hazırlama zorunluluğu aranmaksızın yüksek lisans diploması sahibi oldu.

"BİR TARİH YAZDIK"

İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşunun ardından açılış konuşmasını yapan Rektör Göktepe, ilk mezunlarını vermekten dolayı mutlu olduklarını ve bugünün kendileri için çok değerli bir gün olduğunu söyledi. İlk mezunlarının törenini düzenlemekten dolayı heyecanlı olduklarını da kaydeden Göktepe, bir tarih yazdıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Çok istediğimiz formatlarda eğitim yaptıramadık. İlk olmanın getirdiği bazı sorunlar yaşasakta ilk mezunlarımızı verdik. Bir tarih yazdık. Temenni ederim ki her günümüz böyle olsun. Üniversitemizin sloganı olarak kalite, özgürlük ve huzur diyorum. Hepinize yeni hayatınızda başarılar ve sağlıklı günler dilerim" dedi.

MBA Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mesut Akdere ise, "Öğrenmek sabır ister, çaba ister. Buradan mezun olan öğrencilerimiz bu çabaları sonucunda bu diplomaya hak kazandılar. Öğrencilerimizle yurt dışında da çok güzel işlere projelere el attık. Tüm öğrenci arkadaşlarımıza başarılı bir yaşam dileriz" şeklinde konuştu.

"HOCALARIMIZIN SAMİMİYETİ BİZLERE YANSIDI"

MBA öğrencilerini temsilen bir konuşma yapan UAÜ MBA mezunu Savaş Can, heyecanı ve üzüntüyü birlikte yaşadıkları bir gün olduğunu belirterek, "Bizlere ders anlatmaktan çok daha fazlasını yaptılar. Hocalarımızın samimiyeti ve gayreti bizlere de yansıdı. Bazen ailelerimizden çok burada arkadaşlarımızı, hocalarımızı gördük. Yoğun iş günlerinin ardından akşamları ders dinlemek zor gelse de hocalarımızın hoş sohbeti ve etkileyici ders anlatımları bizlerin koşa koşa okula gelmesine neden oldu. Buradan mezun olmaktan ve dolayı çok mutluyum" dedi.

Konuşmaların ardından mezun öğrencilere diplomalarını Rektör Cihat Göktepe verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uaü'nün İlk Mba Mezunları Diplomalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement