Ukrayna'daki Gelişmeler - Son Dakika
Güncel

Ukrayna'daki Gelişmeler

Ukrayna\'daki Gelişmeler

Rus işadamı Hodorkovski, Kiev'deki meydanda göstericilere seslendi: "Rusya'da, Ukrayna ile olan dostluk ilişkilerini kendi özgürlüklerinden daha önemli gören insanlar var" "Rusya propagandası yalan söylüyor.

09.03.2014 22:21

Rus işadamı Mihail Hodorkovski, "Rusya'da, Ukrayna ile olan dostluk ilişkilerini kendi özgürlüklerinden daha önemli gören insanlar var" dedi.

Kiev'de Bağımsızlık Meydanı'nda göstericilere hitap eden Hodorkovski, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşa karşı olan insanların tutuklama tehlikesine rağmen Moskova'da protesto eylemlerine katıldığını kaydederek ülkesinde Rusya ile Ukrayna arasındaki dostluğu kendi özgürlüklerinden önemli bulan insanların bulunduğunu ifade etti.

Ukrayna ve Rusya'nın Avrupa kalkınma yolu gibi tek yolunun olduğuna inandığını dile getiren Hodorkovski, şunları söyledi:

"Dün gece meydana gelerek eylemcilerle sohbet ettim. Rusya propagandası yalan söylüyor. Meydanda faşist ve milliyetçiler değil, kendi özgürlüklerini savunan Rus, Kırım Tatar ve Ukraynalı normal insanlar var."

Meydandakiler, Hodorkovski'nin konuşmasını alkışlarla karşıladı, "Rusya, ayağa kalk" sloganları attı. - Kiev

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ukrayna'daki Gelişmeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement