Ünver Hıdrellez'de Köylülerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ünver Hıdrellez'de Köylülerle Buluştu

Ünver Hıdrellez\'de Köylülerle Buluştu

ÜNVER: "Sakarya'da Kapatılan 21 belde belediyeleri, özel idareleri ve köyleri yeniden kuracağız."

26.05.2015 16:15

Yoğun seçim çalışmalar kapsamında hafta sonu davet edildiği cemiyet ve etkinliklere ayırarak, katılmaya çalışan MHP Sakarya Milletvekili Adayı Orhan Ünver; Sakarya genelinde yapılan Hıdrellez programlarına katılmaya özen gösterdi.

Hafta sonu Geyve İlçesi'ne bağlı Çamlık, Sabırlar ve Karacaören Mahalleri'nde gerçekleşen Hıdrellez programlarına, partisinin İlçe Başkanı Tahsin Kolat, Geyve Belediye Başkan Adayı Mehmet Kır ile birlikte katılan MHP Sakarya Milletvekili Adayı Orhan Ünver, köy halkıyla bir araya geldi. Köylü vatandaşlarla birlikte kendine ikram edilen ve bulgur pilavı, lavaş ve ayran ikramını da tadan Ünver, vatandaşların sorunlarını da dinledi. Vatandaşlardan 7 Haziran'da MHP'nin üç hilalini tercih ederek, helal oylarını istediklerini dile getiren Orhan Ünver; "Geyve, 8 Haziran sabahı yeni ve huzurlu bir günle uyanacak. Köy iken mahalle olan Çamlık, Sabırlar ve Karacaören, MHP iktidarıyla değişecek Büyükşehir yasası ile tekrar köy olup, eski statüsüne kavuşturulacak" dedi.

ÜNVER: "Sakarya'da yetişen ürünlere fiyat garantisi vereceğiz"

Orhan Ünver; Milliyetçi hareket Partisi'nin çiftçilere yönelik seçim vaatlerini şöyle sıraladı: "Geyvemizde yetişen ve ülkemiz için stratejik öneme sahip ürünlerimiz için özel destekleme programları geliştirip fiyat garantisi vereceğiz. Tarımsal ihracata destekleri artıracağız. Çiftçilerimizin belini büken mazotu 4.20 kuruştan 1 lira 75 kuruşa indireceğiz. Tarımı canlandırmak, çiftçimizi, hayvan üreticimizi borçtan dertten kurtaracağız. Hayvan üreticilerimizin yem ve kepek başta olmak üzere, kullandıkları girdilerdeki KDV'yi yüzde 1'e düşüreceğiz. Orman köylüsünün mağduriyetini gidermek için 2/B sorununu adil bir şekilde çözeceğiz. Köy ve mahalle ihtiyar heyetinde görev alan kardeşlerimin her ay 150 lira huzur hakkı alması için lazım gelen tedbirleri alacağız. Sakarya'da Kapatılan 21 belde belediyeleri, özel idareleri ve köyleri yeniden kuracağız. Emeklilerimize, Mart ayında 1400, Eylül ayında 1400 lira olmak üzere yılda toplam 2800 lira Emekli Destek ödeneği vereceğiz. Asgari ücreti net 1400 liraya çıkaracağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünver Hıdrellez'de Köylülerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement