Ünye Kaymakamı Güney'in Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Ünye Kaymakamı Güney'in Ziyaretleri

Ünye Kaymakamı Güney\'in Ziyaretleri

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye ve Çevresi Mahalli İdareler Hizmet Derneğini ziyaret etti.

09.11.2017 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye ve Çevresi Mahalli İdareler Hizmet Derneğini ziyaret etti.

Güney eski belediye başkanlarının kurduğu deneği ziyaretinde dernekte görev alanların tecrübe ve deneyimlerinden yerel yönetimler olarak istifade etmek istediklerini söyledi.

Kaymakam Güney, dernek üyelerinden idareci bakış açılarıyla olayları değerlendirme konusunda destek almak istediklerini de ifade ederek, şunları kaydetti:

"Sizlerin güzel tecrübelerinizi, güzel vesilelerle diyalog kanalını açık tutarak, şimdi görev yapan arkadaşlarımıza da burada görev yapan tüm kamu çalışanlarına da aktarmanızın faydalı olacağını düşünüyorum. Yapacağınız tespitler ve gözlemler bizim için çok önemlidir. İdareci ve bütüncül bir bakış açısı ile olayları değerlendirebiliyorsunuz. Bazen bizim vatandaşa anlatmak isteyip de anlatamadığımız, vatandaşa bize görse de söylese dediğimiz fakat göremediğimiz konuları siz idareci bakış açısı ile görüp, değerlendirip, anlayabilirsiniz. Bu konuda sizlerin tespitleri, teşhisleri, öneri bizler için önemlidir."

Ünye ve Çevresi Mahalli İdareler Hizmet Derneği Başkanı İsmail Cerrahoğlu da derneğin 3 ve 6 dönem arasında belediye başkanlığı yapmış kişilerin yer aldığı 59 üyeli bir dernek olduğunu belirterek, "Ordu ilinde 19 ilçenin tüm belediyeleri ve yerel yönetimleriyle birlik beraberlik içerisinde çalışmak için böyle bir derneği kurduk." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ünye Kaymakamı Güney'in Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement