Tekirova Belediye Başkanı Üras Gündem Özel'de - Son Dakika
Güncel

Tekirova Belediye Başkanı Üras Gündem Özel'de

Tekirova Belediye Başkanı Üras Gündem Özel\'de

Akdeniz TV'de canlı olarak yayınlanan Gündem Özel programının konuğu Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras oldu.

12.10.2013 11:42  Güncelleme: 11:48

Akdeniz TV'de canlı olarak yayınlanan 'Gündem Özel' programının konuğu Başkan Yusuf Üras oldu. Deneyimli televizyoncu İdris Taş'ın sunduğu programda Başkan Üras Kemer'in dedikodulara değil projelere, eserlere ihtiyacı olduğunu belirtti. Şahsı ve başkanlığını yaptığı kurumlar hakkında konuşanlara cevap vermeyeceğini belirten Üras "Kemer'de bizi çirkin siyasetin içine kimse çekmeye çalışmasın, biz somut proje varsa konuşuruz, kimseye cevap verecek ne zamanımız ne de böyle bir anlayışımız var" dedi.

Akdeniz TV'nin deneyimli televizyoncusu ve kanalın ana haber sunuculuğunu yapan İdris Taş'ın sunduğu 'Gündem Özel' programının konuğu Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras oldu.

BÜras: Biz Kemer'de Dedikodu Değil Proje Üretiyoruz akdeniz aşkan Üras, Sert Yanıt Verdi… Program sunucusu İdris Taş, ilk olarak Başkan Üras'a yakın zamanda bir bölge başkanın kendisi hakkında söylediği cümleler hakkında düşüncelerini sorarak programı açtı. Başkan Üras da: "Bizim işimiz çalışmak, çalışmak, çalışmak… Biz Kemer'de dedikodu üretmiyor, iş üretiyoruz. Kemer için yaptıklarımızı konuşalım, eserleri konuşalım. Konuşulanlara gülüp geçiyorum, cevap vermeye vaktimiz yok" diye konuştu. "Meyve veren ağaç taşlanır" diyen Başkan Üras, 25 yıldır siyaset hayatının içinde olduğu pek çok kez benzer ithamlara maruz kaldığını ancak kendisinin düsturunda sadece proje üretmek ve çalışmak olduğunu belirtti.

Üras: Biz Kemer'de Dedikodu Değil Proje Üretiyoruz akdeniz Kemer Asma Köprüsünün Detaylarını Verdi… Çamyuva –Kriş arasına GATAB olarak asma köprü projesini gerçekleştireceklerini hatırlatan Başkan Üras, " Kemer'imizin uzun zamandır hasret kaldığı, beklediği Çamyuva-Kriş arasını çok güzel bir asma köprü ile bağlayacağız. İçinde otomobillerin geçeceği, 140 metre uzunluğundaki bu köprü Kemer'in sembol bir eseri olacak. Zemin etütleri tamamlanan projede tüm hazırlıklarımız başarıyla ilerliyor. İşte biz böyle somut projelerle Kemerlilerin karşısına çıkıyoruz. Konuşmayla, dedikoduyla işimiz olmaz " dedi.

Tekirova Belediyesi'nin bölge halkına yönelik gerçekleştirdiği Tekirova'daki hizmetleri yerinde ve yakından görme etkinliği hakkında da bilgi veren Üras şunları söyledi: " İlklerin merkezi alternatif turizmin başkenti Tekirova'nın güzelliklerini Kemerlilerle buluşturmak amacıyla yola çıktığımız proje çok büyük ilgi gördü. Yaklaşık üç ay önce başlayan etkinliğimizde 100'ün üzerinde sefer düzenleyerek 5000'den fazla Kemerliyi bölgemizin güzellikleri ve değerleriyle buluşturduk" dedi. Geziye katılanlarla yapılan röportajların da yayınlandığı programda ayrıca GATAB'ın Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında yaptığı yenilikler de konuşuldu.

Üras: Biz Kemer'de Dedikodu Değil Proje Üretiyoruz akdeniz Kemer Kabuğunu Kıracak… GATAB'ın MOBESE, Derin Deniz Deşarj hatları gibi bölgeye çok önemli hizmetleri kazandırdığını son olarak da su altı dalış turizmine katkı sağlaması için Kıbrıs Savaşına katılmış C-47 tipi Kargo Uçağını denize daldırdıklarını belirten Üras, sözlerini şu sözlerle tamamladı: "Kemer'de ciddi çalışmalar yapıyor, Kemer'e değer katıyoruz. Gelişim ve değişimi GATAB'la Kemer'e vermeye çalışıyoruz. Çünkü biz Kemer'in makus talihini yeneceğine inanıyoruz, Kemer'in potansiyeline inanıyoruz, Kemerlilere güveniyoruz. Zira Kemer artık eski Kemer değil, çünkü Kemer artık birleşiyor ve büyüyor bu yüzden ve diyorum ki 'Kemer Kabuğunu Kıracak' "

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tekirova Belediye Başkanı Üras Gündem Özel'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement