Uşak Belediyesi tarafından yapılan Gençlik Parkı hizmete açıldı - Son Dakika
Güncel

Uşak Belediyesi tarafından yapılan Gençlik Parkı hizmete açıldı

Uşak Belediyesi tarafından yapılan Gençlik Parkı hizmete açıldı

Uşak Belediyesi tarafından Karaaağaç Mahallesi'nde yapılan 4 bin 500 metrekarelik Gençlik Parkı'nın açılış töreninde konuşan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın birçok projeyi hayata geçirdiğini belirtti. Çakın ise hükümetin desteğiyle kentte ciddi yatırımlar yaptıklarını ve seçilmesi halinde yeni spor tesisleri ve gündüz bakım evi gibi projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

09.03.2024 17:03  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Belediyesince yapımı tamamlanan Gençlik Parkı, hizmete açıldı.

Karaaağaç Mahallesi'nde 4 bin 500 metrekare alana yapılan parkın açılış töreninde konuşan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın birçok projeyi hayata geçirdiğini söyledi.

Çakın'ın projeler için büyük çaba harcadığını aktaran Güneş, "Önümüzdeki seçimlerde boş vaatlerde bulunanlarla, geleceğe dair gerçek vaatlerde bulunanları iyi ayırt etmemiz lazım. Uşak'ın kaybedecek hiçbir zamanı yok. Biz şimdiye kadar 5 yıllık süre zarfında Çakın başkanımızla hem belediye imkanlarıyla, hem de bakanlıkların imkanlarıyla pek çok projeyi hayata geçirdik. Gece gündüz çalıştık ve bu kadar kısa sürede bu kadar tesisi hayata geçirdik." diye konuştu.

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın ise hükümetin de desteğiyle kentte ciddi yatırımlar yaptıklarını anlattı.

Seçilmesi halinde yeni spor tesislerinin yapımına devam edeceklerini kaydeden Çakın, "Bundan sonraki süreçte yerleşimlerin hızlı bir şekilde artmasını ön gördüğümüz bu bölgede yine vatandaşlarımızın kullanımına sunmak için yeni projeleri hayata geçirmek istiyoruz." dedi.

Çakın, açık spor tesislerinin yanında bir spor salonu inşa edeceklerini ifade ederek, ayrıca gündüz bakım evi de yapacaklarını anlattı.

Konuşmaların ardından parkın açılış kurdelesi kesildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak Belediyesi tarafından yapılan Gençlik Parkı hizmete açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement