Uşak Valisi Yavuz, Göreve Başladı - Son Dakika
Güncel

Uşak Valisi Yavuz, Göreve Başladı

Uşak Valisi Yavuz, Göreve Başladı

Uşak Valisi Yavuz "Kamu hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini sağlamak birinci önceliğimiz." dedi.

24.02.2014 12:35

Valiler Kararnamesi ile Uşak Valiliği'ne atanan Seddal Yavuz göreve başladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı Valiler Kararnamesi ise Uşak Valisi olarak görevlendirilen Vali Yavuz için bu sabah Uşak Valiliği önünde karşılama töreni düzenlendi.

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü ve protokol üyeleri tarafından karşılayan Uşak Valisi Valisi Seddal Yavuz, daha sonra makamında kısa bir açıklama yaptı.

Uşak Valiliği görevine başlamanın gururunu ve heyecanını yaşadığını ifade eden Vali Yavuz, "Huzur şehri, ilklerin şehri, aşıklar diyarı gibi bir çok güzel unvanı hak eden bu şehre hizmet etmek, şehrimizi ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan daha da kalkındırabilmek için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Görevi boyunca 'kimsesizlerin kimi' olmayı düstur edineceğini kaydeden Vali Yavuz şöyle konuştu:

"Fakirin fukaranın, garibin gurabanın yanında olma ve sorunlarını çözme noktasında kararlıyım. Şehrimizin sorunlarına çözüm ararken ya da yeni proje ve fikirleri tespit ederken ortak aklı kullanmaya özen göstererek sinerji yaratmayı hedefliyorum. Devam eden projeleri takip ederek bitirmeyi ve yeni projeler başlatmayı arzu ediyorum. İlimizde görev yapan Valilerimize değerli hizmetlerden dolayı teşekkür eder kendilerine sağlıklı huzurlu bir yaşam dilerim.  Bize güvenenleri mahcup etmemek için var gücümle çalışacağım. Kamu hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini sağlamak birinci önceliğimiz. Kamu hizmetlerini etkin, verimli ve süratli bir şekilde sunarken hukuka bağlı kalacağım. Kısacası 'Milleti yaşat ki, Devlet yaşasın' düşüncesinden ilham alarak hareket edeceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun, mahcup etmesin." - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak Valisi Yavuz, Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement