Maganda kurşunu anneyle oğlunu ayırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Maganda kurşunu anneyle oğlunu ayırdı

Adana'da 43 yaşındaki bir kadın, oğluyla birlikte evine 300 metre kala otomobilinde maganda kurşunuyla vuruldu. Olay sonrası karşı şeride geçen araç minibüse çarparak dururken hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti. Polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

05.05.2024 14:03  Güncelleme: 16:47

Adana'da oğluyla birlikte eve dönen kadın otomobilini kullanırken maganda kurşununun hedefi oldu. Feci olay sonrası aracın direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın karşı şeride geçip kaza yaparak durdu. Hastaneye kaldırılan yaralı kadın hayatını kaybetti.

2 KİŞİ DÜKKANA ATEŞ AÇARKEN KADINI VURDU

Dün Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Caddesi'nde iddiaya göre, Hayriye Derin (43), oğlu Talha Derin'i (12) Turgut Özal Bulvarı'ndaki dil kursuna bıraktıktan sonra yanındaki oğlu Kayra Derin (7) ile eve dönmek için yola çıktı. Evine yaklaşık 300 metre mesafede Mücahitler Caddesi'nde motosikletli 2 şüpheli ise tabancayla husumetlilerinin iş yerine ateş açtı. Kurşunlardan biri o sırada otomobiliyle caddeden geçen Derin'in ensesine isabet etti.

KARŞI ŞERİDE GEÇEREK MİNİBÜSE ÇARPTI

Kadın direksiyon hakimiyetini kaybedip, karşı şeritten gelen minibüse çarparak durabildi. Derin, hemen olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kadın hastanede olaydan saatler sonra hayatını kaybetti. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Derin'in cenazesi ise otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

EVİNE 300 METRE KALMIŞTI

Derin'in kayınbiraderi İbrahim Derin, "Husumetli iki taraf çatışırken maalesef maganda kurşunu denk gelmiş. Maalesef bu olay memleketimizin kanayan yaralarından bir tanesi. Devletimizin en kısa zamanda olayı sonuçlandıracağından hiç şüphemiz yok. Yengemin yanında iki oğlu vardı büyük olanı kursa bırakıyor, diğer küçük olan yanındaydı. Evine 300 metre kala bu durum gerçekleşiyor. Allah kimsenin başına vermesin. Hem abime hem de anne ve babasına rabbim sabır versin. İnşallah bir daha kimsenin başına böyle bir şey gelmez. Başka kimsenin karşısına böyle bir durumun çıkmamasını temenni ediyoruz. İnşallah başkaları zarar görmez, faillerin de en kısa zamanda yakalanmasını ümit ediyoruz" dedi.

Derin'in cenazesi otopsinin ardından adli tıp kurumu morgundan yakınları tarafından alınarak Kabasakal Mezarlığında toprağa verildi. Hayriye Derin'in eşi Durmuş Ali Derin'in (47) pazarlamacı olduğu, 3 çocuğu olduğu ve en büyük olan Burak Derin'in (22) Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuduğu öğrenildi.

Evine giderken maganda kurşunuyla hayatını kaybetti
Evine giderken maganda kurşunuyla hayatını kaybetti
Maganda kurşunu anneyle oğlunu ayırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Maganda kurşunu anneyle oğlunu ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement