Uzer'den Başkan Güzelbey'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Uzer'den Başkan Güzelbey'e Ziyaret

Uzer\'den Başkan Güzelbey\'e Ziyaret

Başkan Güzelbey, Belediye çalışmaları hakkında AK Parti heyetine çeşitli bilgiler verdi.

03.07.2012 08:09

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'i makamında ziyaret ettiler.

GÜZELBEY; ŞEHRİMİZ İÇİN UYUMLU BİR ÇALIŞMA TEMPOSU İÇERİSİNDEYİZ

Gaziantep'e yapılan hizmetler noktasında AK Parti İl Teşkilatı ile uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Güzelbey,"Yeni göreve başlayan AK Parti İl Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri bizleri ziyaret etti.

Göreve geldiği günden beri Başkan Uzer ile şehrimiz için uyumlu bir çalışma temposu içerisindeyiz. Bu çalışma temposu da şehrimize hizmet olarak geri dönmektedir. Biz partinin işlerine, il başkanı da bizim işlerimize karışmaz. Türkiye'ye örnek olacak bir uyum içindeyiz. İl Başkanımız Ahmet Uzer'in ve ekibinin görevlerinde başarılı olmalarını diliyorum" dedi.

Başkan Güzelbey'in çalışmalarını takdir ettiğini belirten Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, "Bizlerin bu ziyareti daha önce gerçekleştirmemiz gerekiyordu. Çok yoğun bir şekilde bizde ziyaretçi trafiğine uğradık. Sayın Valimizden başlamak üzere protokol ziyaretlerine başladık. Başkanımızın göreve geldiği günden bu tarafa Gaziantep için yaptığı çalışmalara destek olduk.

Desteklerimiz yoğun bir şekilde devam edecektir. İleride tarih Asım Güzelbey'in Gaziantep için hangi ilklere imza attığını, hangi önemli projelerin ufkunu aştığını yazacaktır. Gaziantep'te yaşayan bireyler olarak da başkanımızın Gaziantep'te yaşamın kalitesini arttırıcı çalışmalar yaptığını en iyi bilenlerden bir tanesiyim. Böyle güzel çalışan Belediye Başkanına hepimizin de destek vermesi lazım. Biz başkanımızın yaptığı hizmetlerden memnunuz" diye ifade etti.

AK Parti İl Başkanlığı yetkilileri tarafından Başkan Güzelbey'e parti çalışmaları hakkında bir brifing sunuldu.

Başkan Uzer'e ziyarete, İl Başkan Yardımcıları; Veli Kıyak, Hakan Aslansoy, Fikret Murat Tural, Erdem Güzelbey, Mutlu Kasapoğlu, Emine Yağmur, Ayşen Durucu ve yönetim kurulu üyeleri Şaban Doğan, Zekeriya Aslan ile Hacer Özil eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzer'den Başkan Güzelbey'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement