Vali Güvençer Yılanlı Yörük Ormanı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Güvençer Yılanlı Yörük Ormanı'nı Ziyaret Etti

Vali Güvençer Yılanlı Yörük Ormanı\'nı Ziyaret Etti

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer Yılanlı Yaylasında Orman teşkilatı tarafından yapılan Yörük Ormanı ve tesislerinde incelemelerde bulundu.

05.09.2013 10:14  Güncelleme: 10:18

Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım ile birlikte Yılanlı Yörük Ormanı'na gelen Vali Güvençer'in ziyaretinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Turizm İl Müdür Yardımcısı Filiz Mutlu, Muğla Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akcan, Yılanlı Orman İşletme Müdürü Mehmet İşçi ve köy muhtarları eşlik etti.

Yılanlı Yörük Ormanını ve alandaki tesisleri gezen Vali M. Hakan Güvençer yetkililerden bilgi aldı. Yörük Ormanı kampüsü içinde oluşturulan Yörük Müzesini de gezen Vali Güvençer, müzedeki malzemeleri ilgiyle izledi. Vali Güvençer Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akcan'dan bilgi aldı.

Yörük Ormanındaki incelemelerinin ardından Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğü tesislerine geçen Vali Güvençer ve Orman Bölge Müdürü Yıldırım burada yangın ekibi tarafından karşılandı. Yangın ekibinde görevli işçilerle bir süre görüşen Vali hakan Güvençer, yangın söndürme işçilerin çok önemli ve zor bir görevi yerine getirdiklerini belirterek işlerinde kolaylıklar diledi.

Yılanlı Orman tesislerindeki Konuk Evinde köy muhtarlarıyla bir araya gelen Muğla Valisi Hakan Güvençer, muhtarların sorunlarını dinledi. Yılanlı Bölgesi muhtarlarından taleplerini alan Muğla Valisi Güvençer, kırsal kesimdeki vatandaşların sorunlarının çözümü için devletin tüm imkanlarının kullanılacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Güvençer Yılanlı Yörük Ormanı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement