Vali Karaloğlu Kozahan'daydı - Son Dakika
Güncel

Vali Karaloğlu Kozahan'daydı

Vali Karaloğlu Kozahan\'daydı

Bursa Valisi Münir Karaloğlu 30 Ağustos zafer bayramı kutlamalarından sonra Ulucami'de kıldığı Cuma namazının ardından kapalı çarşı ve Koza han'ı ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını dinledi.

04.09.2013 14:21

Vali Münir Karaloğlu Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği (BTÇH) Başkanı Bülent Erginal ve birlik üyeleri ile birlikte önce havlucu esnafından Bursa'daki havlu üretimi ve satışı hakkında bilgi aldı. Peştamalcı Bülent isimli işyeri sahibinin yüzde yüz pamuktan üretilen peştamal türü bornoz aile seti üreterek hem yurt içine hem de yurt dışında ki bir çok ülkeye sattığını söylemesi üzerine Vali Karaloğlu vatandaşa takdirlerini ifade etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Vali Karaloğlu Kozahan'da bulunan 90 yıllık 3. Kuşak nesiller tarafından işletilen çay ocağından çay içmeyi de ihmal etmedi. BTÇH başkanı ve çarşı esnafı ile, tarihi çarşı hakkında bir süre sohbet etti.

Ramazan ayının son günlerinde paraşütle uçmak isterken kaza geçirerek yaralanan ve halen Uludağ Üniversitesi hastanesinde tedavisi devam eden Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi Kaymakamı Kazım Karabulut'u hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Karaloğlu, Kaymakam Karabulut ve eşi Fatma Karabulut'la bir süre görüştü.

Vali Karaloğlu aynı hastanenin Üroloji servisinde yatmakta olan Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in babası Nazmi şahin'i de ziyaret ederek durumu hakkında bilgi aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Karaloğlu Kozahan'daydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement