Vali Kıraç'tan Veda Yemeği - Son Dakika
Güncel

Vali Kıraç'tan Veda Yemeği

Vali Kıraç\'tan Veda Yemeği

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, son kararname ile görev yerleri değişen Vali Yardımcıları, Merkez ve İlçe Kaymakamları için veda yemeği düzenlendi.

09.09.2014 18:03

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç tarafından İçişleri Bakanlığı 03 Eylül 2014 2014/1032 sayılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile görev yerleri değişen Vali Yardımcıları, Merkez ve İlçe Kaymakamları için veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Vali Kıraç, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Vali Yardımcıları Ahmet Dalkıran, Zafer Engin, Mehmet Yiğit, Mehmet Demir, Ahmet Günaydın, Süleyman Yıldırım, Sur İlçe Kaymakamı Aydın Ergün, Bağlar İlçe Kaymakamı Dursun Balaban, Yenişehir İlçe Kaymakamı Mustafa Demirelli, İlçe Kaymakamları ve kurum müdürleri katıldı.

Vali Kıraç, "Niyet İyiyse Akıbet De İyidir"

Diyarbakır'da yaptıkları hizmetlerinden dolayı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara teşekkür eden Vali Kıraç şunları söyledi:

"İlimizden ayrılan arkadaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimi sunuyorum. Sayın Başsavcımız ve diğer meslektaşlarımız ve kurum müdürlerimiz İlimize hizmet eden arkadaşlarımızı uğurlamak üzere burada bulunuyoruz. Diyarbakır'da gören yapan arkadaşlarımızın "halka hizmet hakka hizmet" düşüncesiyle görev yaptığını çok iyi biliyorum. Yapmış olduğunuz hizmetleri takdir ederek, teşekkürlerimi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Görev süresince yaptığınız hizmetlerde olabildiğince hataları asgari seviyeye indirmeye çalıştınız. Önemli olan niyettir. "Niyet iyiyse akıbet de iyidir." sözü çok manidardır.

"İnsanın Olduğu Her Noktaya Hizmet Götürmek Görevimiz"

İnsanın olduğu her noktaya hizmet götürmek biz mülki idare amirleri olarak, devlet olarak, millet olarak önemli bir görevimiz olduğunu unutmadan sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Hizmet bir bütündür. Bu bütünlüğün içerisinde mülki idare olur, adli hizmetler olur, kolluk hizmetleri olur, sağlık hizmetleri olur netice itibariyle halkımıza en iyi hizmetin yolunu bulmak, hepimizin ana hedefiydi. Bunu gerçekleştirmek için gayret gösterdik. Önemli olan bu bayrak yarışında bayrağı burca dikmektir. Arkadaşlarımızın bayrağı burca diktiklerine inanıyorum. Her işin bir sonu muhakkak vardır, önemli olan ayrıldıktan sonra "iyi bir insandı" dedirtmektir. Ben bu kelimeyi geride kalanlara dedirttiğinizi düşünüyorum. Bundan sonra ki yaşamlarınızda sizlere ailelerinizle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum. Yeni görevleriniz hayırlı olsun. Yolunuz ve bahtınız açık olsun"
Konuşma sonunda Vali Mustafa Cahit Kıraç, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara hediye takdim ettiler. Veda yemeği çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Kaynak: Temsilci

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement