Vatan Caddesi'nde 30 Ağustos Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Vatan Caddesi'nde 30 Ağustos Coşkusu

Vatan Caddesi\'nde 30 Ağustos Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamaları çerçevesinde Vatan Caddesi'nde resmi geçit töreni yapıldı.

30.08.2012 12:31

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamaları çerçevesinde Vatan Caddesi'nde resmi geçit töreni yapıldı.

Tören nedeniyle sabah saat 07.00'dan itibaren Vatan Caddesi'ne çıkan tüm yollar trafiğe kapatıldı. Sürücüler alternatif yollara yönlendirilirken, polis ekipleri Vatan Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Taksim Meydanı'nda saat 09.30'da yapılan ilk törenin ardından kutlamalara Vatan Caddesi'nde devam edildi. Tören, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Yalçın Ataman ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın tören aracının üzerinden vatandaşların bayramını kutlamasıyla başladı. Törende daha sonra İstiklal Marşı eşliğinde göndere Türk bayrağı çekildi. Ardından Hava, Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı birlikler geçiş yaptı. Hava savunma silah sistemi ağır havan takımı, tanklar, roketatar gibi motorlu ve yaya askeri unsurların geçişine Sahil Güvenlik Komutanlığı da katıldı. Resmi geçitte askeri helikopterlerin gösteri uçuşları törene renk kattı. İstanbullular da Vatan Caddesi'ndeki resmi geçit törenini coşkuyla izledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vatan Caddesi'nde 30 Ağustos Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement