Yanlış Tedavi Kör Etti İddiası - Son Dakika
Güncel

Yanlış Tedavi Kör Etti İddiası

Yanlış Tedavi Kör Etti İddiası

Hakkari'nin Yükseova İlçesi'nde yaşayan 35 yaşındaki Yaşar Genç, yanlış tedavi yüzünden bir gözünü kaybettiğini ileri sürdü.

13.06.2013 14:06

Hakkari'nin Yükseova İlçesi'nde yaşayan 35 yaşındaki Yaşar Genç, yanlış tedavi yüzünden bir gözünü kaybettiğini ileri sürdü. Doktorlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirten Genç, tedavi için yardım beklediğini söyledi.

İnşaatlarda işçi olarak çalışan 7 çocuk babası Yaşar Genç, 2011 yılında bir inşaatta çalışırken, bir taş parçasının gözüne gelmesi sonucu yaralandı. Arkadaşları tarafından Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Genç, yapılan ilk müdahalenin ardından Van'a sevk edildi. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir süre tedavi gören Genç, sol gözünü tamamen kaybetti.

Göz nakli için Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne giden ve burada tedavi olan Genç, göz nakli için gerekli imkanının olmadığı ve yetkililerden yardım beklediğini belirtti. Tedavi giderlerinin yaklaşık 5 bin TL olduğunu da belirten Genç, Van'da yanlış tedavi uyguladığını iddia ettiği doktorlar hakkında da suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti. - Hakkari/ Yüksekova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yanlış Tedavi Kör Etti İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement