Yasağa Rağmen Avrupa Avrupa Dizisi Ekibi Azerbeycan'da - Son Dakika
Güncel

Yasağa Rağmen Avrupa Avrupa Dizisi Ekibi Azerbeycan'da

Yasağa Rağmen Avrupa Avrupa Dizisi Ekibi Azerbeycan\'da

Azerbaycan'da Türkiye yapımları da dahil tüm yabancı dizilerin yayınlanmasına yönelik yasak başlarken, TRT 1'in beğenilen dizisi 'Avrupa Avrupa' dizisinin ekibi, hayranları ile bir araya geldi.

02.05.2012 20:31  Güncelleme: 20:29

Türkiye Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubu tarafından yılın en iyi dizisi ödülüne layık görülen dizinin çekimleri Bakü'nün kültürel ve tarihi mekanlarında yapıldı. Dizinin yapımcısı Banu Akdeniz ve oyuncular, Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği'nde bir basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında konuşan Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıç, "Azerbaycan ile Türkiye arasında her alanda olduğu gibi sanatta da işbirliğinin geliştirildiğini ve ortak sanat projelerine imza atıldığını" söyledi. Basın toplantısının ardından dizi ekibi, Hazar kıyısında bulunan Park Bulvar Alışveriş Merkezi'nde imza günü düzenledi. Etkinlikte Azerbaycanlı hayranlarıyla buluşan ekip, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Yapımcı Banu Akdeniz de dizideki karakterlerin "Azerbaycan macerasını" çekmek için geldikleri Bakü'de yoğun ilgi gördüklerini ve ortak dizi, film ve projelere imza atmak için ön görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Dizide "muhtar" tiplemesiyle rol alan Kadir Çöpdemir, Azerbaycan'a ilk defa geldiğini, kendisini vatan topraklarında gibi hissettiğini ve bundan etkilendiğini belirterek, en yakın zamanda yeniden Azerbaycan'ı ziyaret edeceğini belirtti. Tarık Ünlüoğlu ise, "Benim Bakü'ye ikinci gelişim. 1986'da Bakü'ye geldiğim zamanla bugün arasında çok fark var" ifadelerini kullandı. Selen Seyven de, "Bakü'ye ilk defa geliyorum ve çok güzel buldum. Çok güzel karşılandık ve çok güzel ağırlandık. Yaptıklarınız için çok teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yasağa Rağmen Avrupa Avrupa Dizisi Ekibi Azerbeycan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement