Yaşlı Çifti Yastıkla Boğarak Öldürdüler - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Çifti Yastıkla Boğarak Öldürdüler

Yaşlı Çifti Yastıkla Boğarak Öldürdüler

Bursa'nın Mudanya ilçesindeki yazlık evlerinde kalan Fahriye ve Arif Aksu çifti dövülüp, yastıkla boğularak öldürüldü.

09.05.2013 13:54  Güncelleme: 13:57

Bursa'nın Mudanya İlçesindeki yazlık evlerinde kalan 76 yaşındaki Fahriye ve 84 yaşındaki Arif Aksu çifti dövülüp, yastıkla boğularak öldürüldü. Polis, cinayeti işledikten sonra kapıyı kilitleyip giden cinayet zanlı veya zanlılarının kimliklerini, güvenlik kamerasından araştırıyor.

Yurt dışında uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli olan Arif Aksu ve eşi Fahriye Aksu, Bursa'nın Osmangazi İlçesi Hocaalizade Mahallesi'nde satın aldıkları evlerde yaşamaya başladılar. Yaz aylarında Mudanya'da, kışın ise Bursa'da yaşayan çift, havaların güzel olduğu günlerde hafta sonları Mudanya'daki yazlık evlerine gidiyorlardı. Çocukları olmayan Aksu çifti geçen hafta merkez Nilüfer İlçesi'nde yeni bir ev satın almak istedi. Merkez Nilüfer ilçesinde baktığı bir evi beğenen ve bunu almaya karar veren Arif Aksu, Bursa'daki evinin kapıcısı olan Ahmet Kaplan ile birlikte bankadaki Euro ve Türk lirası hesaplarından toplam 130 bin lira çekti. Ardından evi almaktan vazgeçen Arif Aksu paralarla birlikte Mudanya'daki evine gitti.

HABER ALINAMAYINCA CESETLERİ İLE KARŞILAŞILDI.

Pazartesi günü Bursa'da döneceğini söyleyen Arif Aksu, evine dönmeyince görüştüğü komşuları ve kapıcısı Ahmet Aksu tarafından defalarca telefon ile arandı. Telefonlarına yanıt alamayan arkadaşları dün gece Mudanya'ya gittiler. Kapının kilitli olduğunu gören arkadaşları, polise haber verdi, savcının talimatıyla çilingir çağıran polis 3'üncü kattaki evin kapısını açınca, yaşlı çifti oturma odasında kafalarına sert bir cisim ile vurulduktan sonra yastık ile boğularak öldürülmüş halde buldu.

TENCEREDEKİ PARALARI BULAMADILAR

Evde para ve değerli eşya arayan zanlıların mutfaktaki tencere içindeki, Arif Aksu'nun satın alacağı evi için yanında taşıyıp buraya sakladığı parayı bulumadı.

Evde arama yapan polis, sokak kapısının hiç bir zorlama olmadan açıldığını tespit etti. Katil veya katillerin daha sonra evde bulunan anahtarları alarak ayrılırken, kapının ana ve güvenlik kilitlerini kapattığını tespit etti.

Parmak izi alan ve binanın girişindeki güvenlik kameralarına el koyan Mudanya Polisi, Aksu ailesinin yakınından kişi veya kişilerin olduğunu sandığı zanlıların kimliğini araştırıyor.

Cesetleri Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Fahriye ve Arif Aksu'nun, otopsiden sonra Bursa'da toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. - Bursa/ Mudanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Çifti Yastıkla Boğarak Öldürdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement