Yengesini Taciz Edeni Öldürmekten Ömür Boyu Hapisle Yargılanacak - Son Dakika
Güncel

Yengesini Taciz Edeni Öldürmekten Ömür Boyu Hapisle Yargılanacak

Yengesini Taciz Edeni Öldürmekten Ömür Boyu Hapisle Yargılanacak

Adana'da, yengesine cinsel tacizdi bulunduğunu ileri sürdüğü 25 yaşındaki Hüseyin Güler'i öldürmekten tutuklanan 26 yaşındaki İlyas Kızılırmak, hakkındaki soruşturma tamamlandı.

29.01.2013 10:42

Adana'da, yengesine cinsel tacizdi bulunduğunu ileri sürdüğü 25 yaşındaki Hüseyin Güler'i öldürmekten tutuklanan 26 yaşındaki İlyas Kızılırmak, hakkındaki soruşturma tamamlandı. Kızılırmak'ın 'tasarlayarak öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi istendi.

Olay, 17 Kasım 2012'de, merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Yeşilyuva Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta arkadaşlarıyla yürüyen Hüseyin Güler, motosikletle gelen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Biri kalbinden 3 kurşunla yaralanan Güler, kaldırıldığı hastanede öldü. Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, Güler'in vurulduğunda yanında bulunan arkadaşlarıyla da görüşerek saldırganın İlyas Kızılırmak olduğunu belirledi. Güler'i yengesine cinsel tacizde bulunduğu için öldürdüğü ileri sürülen cinayet zanlısı Kızılırmak her yerde aranırken, olaydan tam 20 gün sonra polise giderek teslim oldu.

"BEN VURMADIM"

Çıkarıldığı Nöbetçi 7'nci Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanan Kızılırmak, Güler ile aralarında sorun olduğunu kabul ederken, cinayet suçlamasını kabul etmedi. Kızılırmak ifadesinde "Ben ve kardeşlerim cezaevinde bulunduğumuz sırada Hüseyin, ağabeyim Savaş'ın eşi Songül'e cinsel tacizde bulunmuş. Bundan dolayı Hüseyin ile aramızda sorun oldu. Ancak bu sorunu Hüseyin'in amcası ile görüşüp hallettik. Tanıkların neden öyle ifade verdiğini bilmiyorum. Ben suçsuzum. Cinayet suçlamasını kabul etmiyorum. Ben arandığımı duyunca polise gidip teslim oldum" dedi.

'TASARLAYARAK ÖLDÜRMEKTEN' CEZA İSTENDİ

Cinayetle ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, iddianamesini hazırladı. 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede, Kızılırmak'ın 'tasarlayarak öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi istendi. İddianame kabul edilirse cinayet zanlısının yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

MKA(OA/AK) - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yengesini Taciz Edeni Öldürmekten Ömür Boyu Hapisle Yargılanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement