Yeni Tıp Fakültesi Taksi Durağı Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Yeni Tıp Fakültesi Taksi Durağı Hizmete Açıldı

Yeni Tıp Fakültesi Taksi Durağı Hizmete Açıldı

Rize'de Tıp Fakültesi Yanında Kurulan Taksi Durağı Hizmete Açıldı.

19.01.2011 21:36  Güncelleme: 21:37

Rize'de tıp fakültesi yanında kurulan taksi durağı hizmete açıldı. Gelişen teknolojiye ayak uydurmak ve daha iyi hizmet verebilme adına s.s 71 nolu taşımacılık kooperatifi tıp fakültesi taksi durağını vatandaşların hizmetine açıldı.

İslampaşa mahallesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolu güzergâhı üzerinde Tıp Fakültesi yanında hizmete açılan taksi durağı 24 saat vatandaşlara hizmet verecek. Açılışa Rize Belediye Başkanı Halil BAKIRCI, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arif Yılmaz, Ak Parti Rize Milletvekili aday adayı Ak Parti Rize eski İl Başkanı Hasan KARAL, Ak Parti Rize Milletvekili aday adayı Ak Parti eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Davut BİRBEN, TIP Fakültesi Dekanı Arif Yılmaz, Şoförler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Turan, durak personeli ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi Başkan Bakırcıya durağın kurulmasında alt yapı ve çevrede bulunan yeşillik alanların yapılması konusunda göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı taksiciler teşekkür ettiler. Açılışta konuşan Başkan Bakırcı konuşmasında; "İlimizde fazlasıyla taksi durağımız var. Bizim arzu ettiğimiz daha iyi şartlarda ve uygun şekilde modern yerler oluşturulmasıdır. Zaman zaman taksicilerimizle ufak çapta sıkıntılar yaşadık 71 nolu taksi durağımızda bunlardan bir tanesiydi.

Düzgün olsun, iyi olsun, herkese hizmet etsin anlayışıyla sonunda bu kardeşlerimize uygun bir noktayı bulduk ve burada mutabık kaldık neticesinde de böyle bir yeri oluşturduk. Taksicilik mesleği toplumun en güven duyması gereken mesleklerden birisidir. İnsanlarımızın da taksicilerimize destek vermesini bekliyoruz. Bu alanın çevre düzenlemesi konusunda Belediyemiz adına bu kardeşlerimize yardımcı olan Danışmanım Nurcan Muradoğlu'na teşekkürlerimi sunuyor, durağımızın Rize'mize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. Haber: Bayram Ali Kavalcı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Tıp Fakültesi Taksi Durağı Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement