"Yeni Yılda Katılımlar Sürecek" - Son Dakika
Güncel

"Yeni Yılda Katılımlar Sürecek"

"Yeni Yılda Katılımlar Sürecek"

Şükrü Karabalık, "Katıldığım sohbetler ve ev toplantılarında Ak Partiye gösterilen ilgi ve teveccüh sayesinde yeni yılda da katılımların süreceğini görmek beni çok mutlu ediyor" dedi.

02.01.2014 15:58

Kartepe Ataşehir Mahallesi'nde katıldığı ev toplantısında Ak Parti ailesine yeni katılımcılara rozet takan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Katıldığım sohbetler ve ev toplantılarında Ak Partiye gösterilen ilgi ve teveccüh sayesinde yeni yılda da katılımların süreceğini görmek beni çok mutlu ediyor" dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yılın son ev toplantısını Ataşehir Mahallesi'nde Emine ve Musa Aslan'ın evinde gerçekleştirdi. Kartepe'de yaşanan değişim ve gelişime tanıklık eden mahalle sakinlerinin toplantıya gösterdiği ilgiden memnunluk duyduğunu belirten Başkan Karabalık, "Halkımızın acısına ve mutluluğuna ortak olmak adına pek çok hizmet üretirken gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle halkımızı önemsediğimizi göstermeye çalıştık. İlk günkü heyecan ve şevkle daha güzel bir Kartepe mücadelesinden vazgeçmedik. Bugün geldiğimiz nokta gözler önünde. Çalışmalardan halkımızın duyduğu memnuniyetle her geçen gün Ak Parti'ye destek ve ilgi artmakta. Partimize gösterilen ilgi ve teveccühün yeni yılda da artarak süreceğini düşünüyorum" dedi.

Başkan Karabalık, sohbet ardından değişik siyasi partilere mensup 15 yeni katılımcıya hoş geldiniz diyerek tek tek tebrik edip Ak Parti rozetlerini taktı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yeni Yılda Katılımlar Sürecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement