"Yılbaşı Ağacı Tasarım Yarışması" - Son Dakika
Güncel

"Yılbaşı Ağacı Tasarım Yarışması"

"Yılbaşı Ağacı Tasarım Yarışması"

Optimum'daki mağazalar yılbaşı ağacı tasarımları için yarışıyor.

28.12.2011 18:03

Stil sahibi outlet Optimum, bünyesindeki mağazaların katılımı ile

"Yılbaşı Ağacı Tasarım Yarışması" düzenledi.

İstanbul Optimum Outlet ziyaretçileri ve bünyesindeki mağazalar için düzenlediği yarışmalarla da fark yaratıyor.

Optimum Outlet, ünlü markaların katıldığı Yılbaşı Ağaç Tasarım Yarışması ile AVM'nin içini görsel bir showa dönüştürdü. Arby's, Batik, KFC, Koçtaş, Migros, Mudo, Park Bravo, Penti, Pizza Hut, Tantitoni ve YKM mağazaları ekipleri tarafından tasarlanan yılbaşı ağaçları 12 Aralık – 15 Ocak tarihleri arasında İstanbul Optimum Outlet'te sergilenecek.

Yarışmaya katılan her marka birbirinden farklı tasarımları ile yılbaşı ağaçlarını oluşturdu. Penti dilek ağacı tasarımı ile, Park Bravo gece elbisesi görünümlü tasarımı ile, Mudo City hediye paketi tasarımlı ağaç süslemesi ile yarışmaya katıldı. Migros ise yılbaşı ağaç tasarım yarışmasını bir sosyal sorumluluk projesi olarak geliştirip oyuncak hediye toplayarak Kızılay'ın da katkılarıyla Van'daki çocuklara gönderecek.

Yılbaşı ağaç tasarım yarışmasına katılan tasarımlar için Optimum Outlet yönetimi ve ziyaretçileri tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda en güzel ilk 3 tasarım belirlenecek ve 1. olan markaya Optimum Outlet tarafından tatil hediye edilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yılbaşı Ağacı Tasarım Yarışması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement