Yılmaz, Belediye Başkanı Akdoğan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Yılmaz, Belediye Başkanı Akdoğan'ı Ziyaret Etti

Yılmaz, Belediye Başkanı Akdoğan\'ı Ziyaret Etti

Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Niğde Müftüsü Hasan Çınar ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret etti.

16.04.2013 14:23

Niğde İl Müftülüğünün düzenlemiş olduğu kutlu doğum programı için Niğde'ye gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Niğde Müftüsü Hasan Çınar ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret etti.

Önceki yıllarda Niğde'ye geldiğini belirten Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz; "Niğde çok değişmiş, güzelleşmiş, yolları ve caddeleriyle modern bir şehir olmuş" diyerek Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı tebrik etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Dört yıl önceki Niğde ile, bu gün ki Niğde arasındaki değişimi herkes gözlemlemektedir. Dört yıl içerisinde önemli projelere imza attık. Niğde için yapacağımız çok hizmetimiz var.

Çalışmalarımız her alanda hız kesmeden devam ediyor. Niğde'mizin ve hemşerilerimizin geleceğini düşünerek hizmetlerimizi geleceğe dönük yapıyoruz. Niğde için yapacağımız daha çok hizmet var" şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a günün anısına Kuran-ı Kerim ve kendi yazmış olduğu kitapları hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akdoğan, Prf. Dr. Hasan Kamil Yılmaz ve Niğde Müftüsü Hasan Çınar'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılmaz, Belediye Başkanı Akdoğan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement