Yolcu Otobüsü Alev Alev Yandı - Son Dakika
Güncel

Yolcu Otobüsü Alev Alev Yandı

Yolcu Otobüsü Alev Alev Yandı

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi Küçükkuyu beldesinde seyir halindeki bir yolcu otobüsü alev alev yandı.

09.08.2012 12:16

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi Küçükkuyu beldesinde seyir halindeki bir yolcu otobüsü alev alev yandı. Otobüste bulunan 39 yolcu ve 3 mürettebat canlarını zor kurtardı.

İzmir'den Kırklareli'ne giden Yüksel Şen (44) yönetimindeki 34 BK 4588 plakalı yolcu otobüsü, saat 02.30 sıralarında Küçükkuyu rampalarında motor kısmından yanmaya başladı. Yolcuların alevleri fark etmesiyle sürücü otobüsü durdurdu. Yaşanan panikle birlikte, yolcular araçtan tahliye edildi. Yangın sırasında yolculara herhangi bir şey olmazken, alevler yol kenarındaki çamlık ormana sıçramadan Küçükkuyu Belediyesi, Ayvacık Belediyesi itfaiye ekipleri ve Orman İşletme ekiplerinin yoğun çabasıyla söndürüldü. Canlarını zor kurtaran yolcuların valizleri otobüsle birlikte kül oldu.

Olay yerine gelen Ayvacık Kaymakamı Necmi Akman ve Ayvacık Belediye Başkanı AK Partili Ünal Şahin, yetkililerden bilgi aldı. Yolculardan bir kısmı aynı firmanın temin ettiği başka bir otobüsle yollarına devam ederken, bazı yolcular geri dönmeyi tercih etti. Otobüsün yanması nedeniyle Çanakkale- İzmir karayolu 3 saat trafiğe kapalı kaldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor. - Çanakkale/ Ayvacık

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yolcu Otobüsü Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement