Yolda Buldukları Parayı Belediyeye Teslim Ettiler - Son Dakika
Güncel

Yolda Buldukları Parayı Belediyeye Teslim Ettiler

Yolda Buldukları Parayı Belediyeye Teslim Ettiler

Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde yaşları 10 ila 12 arasında değişen 5 çocuk, yolda yürürken buldukları parayı belediyeye teslim ederek örnek bir davranış sergiledi.

22.07.2014 10:00

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde yaşları 10 ila 12 arasında değişen 5 çocuk, yolda yürürken buldukları parayı belediyeye teslim ederek örnek bir davranış sergiledi.

İlçenin Yeşilyurt Mahallesi'nde Mustafa Öge, Mehmet Akif Yiğit, Mehmet Yiğit, İbrahim Peker ve Mehmet Canbolat isimli çocuklar yolda yürürken 600 lira buldu. Çocuklar daha sonra buldukları parayı belediyeye götürerek teslim etti. Belediye ise yaptığı araştırma sonucunda parayı düşüren 60 yaşındaki Hayriye Serçe'yi bularak parasını verdi.

MAAŞINI DÜŞÜREN YAŞLI KADINI ÇOCUKLAR SEVİNDİRDİ

Postaneden çektiği 600 liralık maaşını Yeşilyurt Mahallesi'nde düşürdüğünü anlatan Hayriye Serçe, parayı bularak belediyeye teslim eden çocuklara teşekkür ederek, "Böyle bir insanlık görmedim. Eve giderken düşürmüşüm. Ne yapacağımı düşünürken belediyeden aradılar. Beni bu Ramazan gününde mutlu ettiler" dedi.

Parayı bulan çocukları ise böyle bir davranışta bulunduğumuz için çok mutluyuz, çünkü bir insanı zor duruma düşmekten kurtardık. Herkes dürüst olmalı" dedi.

Çocukların bu örnek davranışına duyarsız kalmayan Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, dürüstlüklerinden dolayı çocuklara teşekkür ederek, çeşitli hediyeler verdi. Başkan Samur, örnek davranış sergileyen çocukların ailelerini de teşekkür etti. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yolda Buldukları Parayı Belediyeye Teslim Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement