Yozgat'ın Akdağmadeni Belediyesi Altyapı Çalışmalarını Tamamladı - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ın Akdağmadeni Belediyesi Altyapı Çalışmalarını Tamamladı

Yozgat\'ın Akdağmadeni Belediyesi Altyapı Çalışmalarını Tamamladı

Akdağmadeni Belediyesi, belediye meydanı ve bağlantı yollarında yapılan altyapı çalışmalarını tamamlayarak asfalt kaplama işlemi gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Nezih Yalçın, ilçenin önemli noktalarından olan bölgede yapılan çalışmalarla altyapı problemlerini ortadan kaldırdıklarını belirtti.

06.12.2023 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Akdağmadeni Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan belediye meydanı ve bağlantı yollarını asfaltla kapladı.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, ilçede insan ve trafik yoğunluğunun en fazla olduğu belediye meydanı ve bağlantı yollarında doğal gaz, kanalizasyon ve su şebekesi çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.

Belediyenin bu yıl 8 bin 500 ton asfalt atarak ilçenin çehresini değiştirdiğini ifade eden Yalçın, "Son olarak belediye meydanı ve bağlantı yollarını asfalta kapladık. İlçemizin önemli noktalarından olan bölgede, özverili ve planlı çalışmalarla altyapı problemlerini ortadan kaldırdık. Daha yaşanılabilir bir kent için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat'ın Akdağmadeni Belediyesi Altyapı Çalışmalarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement