Yozgat Sorgun'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Yozgat Sorgun'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Yozgat Sorgun\'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde düzenlenen törenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Ertuğrul Gazi İlk ve Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler şiir okudu ve halk oyunu ekibi gösteri sundu. Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Törene, Kaymakam İhsan Emre Aydın, Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, protokol üyeleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

23.04.2024 13:19

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Ertuğrul Gazi İlk ve Ortaokulu bahçesinde düzenlen tören, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Salih Öksüz'ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler şiir okudu, halk oyunu ekibi gösteri sundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesiyle tören sona erdi.

Törene, Kaymakam İhsan Emre Aydın, Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, protokol üyeleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat Sorgun'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement