Yozgat'ta Jandarma, Hayvan Hırsızlığı ve Dolandırıcılık Olaylarına Karşı Uyardı - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Jandarma, Hayvan Hırsızlığı ve Dolandırıcılık Olaylarına Karşı Uyardı

Yozgat\'ta Jandarma, Hayvan Hırsızlığı ve Dolandırıcılık Olaylarına Karşı Uyardı

Yozgat'ta jandarma ekipleri, canlı hayvan pazarında, besiciler ile alışveriş yapan vatandaşları hayvan hırsızlığı, sahte para ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sorgun Hayvan Pazarı'nda alışveriş yapan vatandaşlara broşür dağıtarak, hayvan hırsızlığı, sahte para ve dolandırıcılık gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmalarını ve yaşanabilecek durumları 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmelerini istedi. Vatandaşlar da yapılan uyarıdan dolayı jandarma ekiplerine teşekkür etti.

04.04.2024 14:01  Güncelleme: 14:02

Yozgat'ta jandarma ekipleri, canlı hayvan pazarında, besiciler ile alışveriş yapan vatandaşları hayvan hırsızlığı, sahte para ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, toplum destekli kolluk faaliyeti çalışmaları kapsamında, Sorgun Hayvan Pazarı'nda alışveriş yapan vatandaşlara broşür dağıttı.

Vatandaşları, hayvan hırsızlığı, sahte para, dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmalarını konusunda uyaran jandarma, yaşanabilecek olumsuzlukları 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmelerini istedi.

Vatandaşlar da yapılan uyarıdan dolayı jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Jandarma, Hayvan Hırsızlığı ve Dolandırıcılık Olaylarına Karşı Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement