Yüksek Yargı Başkanları Cirit Gösterisi İzledi - Son Dakika
Güncel

Yüksek Yargı Başkanları Cirit Gösterisi İzledi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yüksek yargı organları başkanları Cirit, Güngör ve Akyel'in cirit gösterisi izlemesi Erzurum ve Erzincan Atlı Spor kulüplerinin cirit gösterisi Yüksek yargı başkanları cirit gösterisi izledi Yargıtay Birinci Başkanı Cirit, Danıştay Başkanı Güngör ile Sayıştay Başkanı Akyel, Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında düzenlenen cirit gösterisini takip etti Yüksek yargı organlarının başkanları, Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında Erzurum ve Erzincan'dan gelen sporcuların cirit gösterilerini izledi.

28.05.2016 17:11

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yüksek yargı organları başkanları Cirit, Güngör ve Akyel'in cirit gösterisi izlemesi

Erzurum ve Erzincan Atlı Spor kulüplerinin cirit gösterisi Yüksek yargı başkanları cirit gösterisi izledi

Yargıtay Birinci Başkanı Cirit, Danıştay Başkanı Güngör ile Sayıştay Başkanı Akyel, Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında düzenlenen cirit gösterisini takip etti

Yüksek yargı organlarının başkanları, Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında Erzurum ve Erzincan'dan gelen sporcuların cirit gösterilerini izledi.

Ahi Meydanı'nda dün gerçekleştirilen Ahilik Haftası Kutlamaları Resmi Töreni'ne katılan Yargıtay Birinci Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ile Sayıştay Başkanı Recai Akyel, geceyi Kırşehir'de geçirdi.

Ahi Evran-ı Veli ve Aşık Paşa türbeleriyle tarihi Cacabey Camisi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulunan Cirit, Güngör ve Akyel, daha sonra ata sporu cirit gösterilerinin yapılacağı eski otogar yakınındaki sahaya geçti.

Erzurum ve Erzincan Atlı Spor kulüpleri bünyesindeki sporcular, katılımcılara cirit gösterisi sundu. Cirit, Güngör ve Akyel, sporcuları sık sık alkışladı. Sporcuların atlarla protokol üyelerini selamlamasıyla cirit gösterisi sona erdi.

Gösteriyi izleyenler arasında Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Kırşehir Valisi Necati Şentürk ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de yer aldı.

Yüksek Yargı Başkanları Cirit Gösterisi İzledi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yüksek Yargı Başkanları Cirit Gösterisi İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement