Zagreb'deki Miraç Kandili'nde Kahramanmaraş depremi kurbanları için dua edildi - Son Dakika
Güncel

Zagreb'deki Miraç Kandili'nde Kahramanmaraş depremi kurbanları için dua edildi

Zagreb\'deki Miraç Kandili\'nde Kahramanmaraş depremi kurbanları için dua edildi

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de düzenlenen Miraç Kandili programında, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Kahramanmaraşlılar için dua edildi. Hırvatistan İslam Birliği Meşihatı Başkanı Müftü Aziz Hasanovic, programda yaptığı konuşmada, depremde hayatını kaybedenleri anarak dua ettiklerini belirtti. Türkiye'nin Zagreb Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri Ahmet Hamdi Şuşoğlu ise depremde kaybedilen insanları rahmetle anıp, dua ettiklerini ifade etti. Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunmasının ardından sona erdi.

07.02.2024 00:21  Güncelleme: 03:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'deki Miraç Kandili programında Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için dua edildi.

Zagreb'de düzenlenen kandil programında, 6 Şubat 2023'te meydana gelen ve "asrın felaketi"??????? olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler anıldı.

Hırvatistan İslam Birliği Meşihatı Başkanı Müftü Aziz Hasanovic programda yaptığı konuşmada, Türkiye'deki depremin yıl dönümünde hayatını kaybedenleri andıklarını ve dua ettiklerini söyledi.

Hasanovic, İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistin'deki Müslümanlar için de dua ettiklerini söyledi.

Programa katılan Türkiye'nin Zagreb Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri Ahmet Hamdi Şuşoğlu ise depremde yitirdikleri insanları rahmetle yad ettiklerini ifade etti.

Kandil programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunmasının ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zagreb'deki Miraç Kandili'nde Kahramanmaraş depremi kurbanları için dua edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement