Zambak Yayınları Görücüye Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Zambak Yayınları Görücüye Çıkıyor

Zambak Yayınları Görücüye Çıkıyor

Zambak Yayınları yeni kitaplarıyla Bursa kitap Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

08.03.2013 11:20

Bursa Kitap Fuarı 9-17 Mart tarihleri arasında Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını kitapsevere açıyor. Zambak Yayınları da birbirinden kaliteli yayınlarıyla okuyucularını bekliyor.

Bursa 11. Kitap Fuarı, 9-17 Mart 2013 tarihleri arasında Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını kitapseverlere açıyor. Bursa'da "Kitap Baharı"nı yaşatacak fuara bu yıl, 270 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılacak. 9 gün boyunca söyleşi, panel, şiir dinletisi, okuma saatleri ve çocuk etkinlikleri gibi 70 kültür etkinliği yapılacak. Ayrıca imza günlerinde 600 yazar okurlarıyla buluşacak.

Zambak Yayınları'nda kültür kitapları raflardaki yerini de alıyor. Zambak Yayınları 11. Bursa Kitap Fuarı'nda 9-16 Mart 2013 tarihleri arasında 10.00-19.30, kapanış günü olan 17 Mart 2013 tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında okuyucularını bekliyor.

Zambak Yayınlarının kültür kitapları serisinden yayımladığı Arif Akpınar'ın "Uçurtmamı Vurdular", Osman Alagöz'ün "Osmanlı Sırlı Dünya" ve " Sürpriz Golcü", Melek Aydoğan'ın "Sessiz Harfler Korosu" Bursa 11. Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluşacak.

ÖZEL KİTAPLAR

'Osmanlı'nın Sırlı Dünyası'

Osmanlı'yı nasıl biliriz, sorusunun karşılığı zaman zaman yalan yanlış bilgilerle ifade edilir. Yazar Osman Alagöz, Osmanlı Sırlı Dünya kitabında gerçeklere dokunmaya çalışıyor. Edebi bir metin bile olsa, yanlış yorumlanan tarihin ağır faturaları olacağını düşünen Alagöz, bu düşünceden yola çıkarak, 'Osmanlı Sırlı Dünya' isimli öykü kitabıyla tarihe, insaf ve vicdan penceresinden bakarak onu hakikate uygun bir şekilde aktarmaya çalışıyor.

'Sürpriz Golcü'

Herkes, ilgi duyduğu alanda başarılı olmak ister. Başarılar hayatımızı renklendirir ve güzelleştirir. Başkalarını rahatsız etmeden elde ettiğimiz her başarı bize huzur ve mutluluk getirir. Sürpriz golcü, futbola ilgi duyan Hasan'ın bu sevgisini yeteneğiyle birleştirip toplumda iyi bir yere gelmesini hikâye ediyor.

'Uçurtmamı Vurdular'

Uçurtmamı Vurdular romanında Adana ve çevresindeki işgal yılları bütün gerçekliğiyle gözler önüne seriliyor. Birinci dünya savaşı döneminde Ermeni -Türk toplumlarının sistemli olarak birbirine düşman edildiği işlenen romanda, günümüzdeki etnik kavgaların çözümüne de ışık tutulmaya çalışılıyor.

'Sessiz Harfler Korosu'

Deneme türünde yazılan Sessiz Harfler Korosu'nda çocukları masalın renkli ama hayali dünyasından çekerek, dünyanın renkleri ile buluşturmaya davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zambak Yayınları Görücüye Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement