Zonguldak'ta kızı tarafından öldürülen Şeyda Çataklı toprağa verildi - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta kızı tarafından öldürülen Şeyda Çataklı toprağa verildi

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde kızı tarafından vahşice öldürülen Şeyda Çataklı, bugün toprağa verildi. Çaydeğirmeni beldesinde annesi ve anneannesiyle birlikte yaşayan Rabia Çataklı, annesini ve anneannesini öldürdükten sonra cesetlerden parçaları camdan dışarı fırlatmıştı. Tutuklanan Rabia Çataklı'nın annesi Şeyda Çataklı ise otopsi işlemlerinin ardından evinin önünde helallik alındıktan sonra defnedildi. Anneanne Medine Küçükkaya ise Bakırcılar köyünde toprağa verildi.

13.08.2023 19:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta kızı tarafından vahşice katledilen anne toprağa verildi

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Devrek ilçesinde kızı tarafından vahşice öldürülen Şeyda Çataklı toprağa verildi.

Çaydeğirmeni beldesinde annesi Şeyda Çataklı ve anneannesi Medine Küçükkaya'yı öldürüp, cesetlerden kestiği parçaları camdan dışarı eşyalar ile birlikte fırlatan Rabia Çataklı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Anne Şeyda Çataklı ise bugün otopsi işlemlerinin ardından hastaneden alınıp Merkez Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Burada helallik alındıktan sonra Çaydeğirmeni Merkez Camii'ne getirildi. Anne Şeyda Çataklı, kılınan cenaze namazı sonrası aile mezarlığa defnedildi.

Öte yandan anneanne Medine Küçükkaya'nın ise Bakırcılar köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildiği öğrenildi.

Zonguldak\'ta kızı tarafından öldürülen Şeyda Çataklı toprağa verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta kızı tarafından öldürülen Şeyda Çataklı toprağa verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement