Zonguldak'ta Yapılan Aramada Sahte Dolar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Yapılan Aramada Sahte Dolar Ele Geçirildi

Zonguldak\'ta Yapılan Aramada Sahte Dolar Ele Geçirildi

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir araca yapılan aramada çok sayıda sahte dolar para ele geçirildi. Olayda 2 yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte para ile alışveriş yapıldığı ihbarını aldıktan sonra bir otomobili durdurarak arama yaptı. Aramada, sahte olduğu değerlendirilen yaklaşık 2 bin 500 Amerikan doları ele geçirildi. Muhammet Zeyno ve Muhammet Sait Alako isimli yabancı uyruklu şahıslar tutuklandı.

10.10.2023 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir araca yapılan aramada çok sayıda sahte dolar para ele geçirildi. Olayda 2 yabancı uyruklu şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ın Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Akçakoca ilçesinde sahte para ile alışveriş yapıldığı ihbarını alan ekipleri bir otomobili ilçe girişinde durdurdu. Otomobile yapılan aramada elde edildiği değerlendirilen bir miktar Türk Lirası, bir miktar Riyal ile sahte olduğu değerlendirilen yaklaşık 2 bin 500 Amerikan doları ele geçirildi.

Gözaltına alınan yabancı uyruklu Muhammet Zeyno (36), Muhammet Sait Alako (32) isimli şahıslar çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Yapılan Aramada Sahte Dolar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement