1 Kişinin Öldüğü Kazada Sürücüye 3 Yıl 10 Ay Hapis - Son Dakika
Güncel

1 Kişinin Öldüğü Kazada Sürücüye 3 Yıl 10 Ay Hapis

1 Kişinin Öldüğü Kazada Sürücüye 3 Yıl 10 Ay Hapis

KAYSERİ'nin Tomarza ilçesinde, 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kazada, tali kusurlu olduğu belirtilen otomobil sürücüsü Hüseyin Altınordu, 3 yıl 10 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

10.10.2016 15:03

KAYSERİ'nin Tomarza ilçesinde, 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kazada, tali kusurlu olduğu belirtilen otomobil sürücüsü Hüseyin Altınordu, 3 yıl 10 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, geçen yıl 17 Temmuz'da Tomarza ilçesi pazaryerinde meydana geldi. Yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan aynı aileden Fatma (66), Korkmaz (46), Kezban (42), Havva (34) ve Çiğdem Çavuş'a (15), Develi ilçesi yönünden gelen Hüseyin Altınordu (37) yönetimindeki 38 YP 084 plakalı otomobil çarptı. Kaza sonrası Fatma Çavuş olay yerinde hayatını kaybederken, Korkmaz, Kezban, Havva ve Çiğdem Çavuş ise yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası gözaltına alınan otomobilin sürücüsü Altınordu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Altınordu, Mayıs ayında görülen duruşmada ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasında tutuksuz sanık Hüseyin Altınordu hazır bulundu. Mahkemede sözleri sorulan Altınordu, "Keşke böyle bir olay olmasaydı, üzgünüm" dedi. Adli Tıp Kurumu'ndan gelen rapor neticesinde yaya olan Fatma, Korkmaz, Kezban, Havva ve Çiğdem Çavuş'un asli kusurlu, otomobil sürücüsü Altınordu'nun ise tali kusurlu olduğu açıklandı. Mahkeme heyeti yaptığı yargılama sonucu, sanık Altınordu'ya 3 yıl 10 ay 20 gün hapis cezasına ve ehliyetinin de 1,5 yıl süreyle alınmasına karar verdi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1 Kişinin Öldüğü Kazada Sürücüye 3 Yıl 10 Ay Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement