1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü - Son Dakika
Yerel

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Karabük Belediye Başkanı Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy ve Eskipazar Belediye Başkanı Baş, mesaj yayımladı.

30.04.2014 13:04

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ve Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vergili, mesajında, 1 Mayıs'ın işçi hareketinin sosyal ve ekonomik kazanımlarını ifade ettiğini belirtti.

İşçi sınıfını değerli yapan etkenin 'emek' olduğunu vurgulayan Vergili, "Milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan emekçilerimizin, sosyal ve ekonomik hayat içerisinde büyük payları vardır. Toplumun her kesiminde üreten, geliştiren, hizmet sunan ve alın terleriyle ülkemizin adeta bel kemiği durumunda olan işçilerimizin, bayramlarını en güzel duygularımla kutlarım" ifadesini kullandı.

Aksoy da mesajında, Türkiye'nin büyümesi, gelişmesi ve kalkınmasında en önemli desteği sağlayan, emeği, alın terini kutsal sayan tüm işçilerin bayramını kutladığını dile getirdi.

Son yıllarda işçi sınıfının çalışma şartlarında, önemli gelişmeler yaşandığını bildiren Aksoy, mesajında şunları kaydetti:

"Belediye olarak her koşulda işçilerimizin yanındayız. Barış havasında kutlanacak bir gün olacağına inanıyorum. İnşallah adına uygun bir şekilde, bayram tadında kutlanacaktır. Bir vatandaşımızın bile burnu kanamadan el ele, gönül gönüle bir gün yaşanacağı inancı içerisindeyim."

Baş ise, işçi bayramının her şartta adalet ilkelerinin uygulanmasına ve çalışanlara emeklerinin karşılığının ödenmesine vesile olmasını arzu ettiklerini belirtti. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement