1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü - Son Dakika
Yerel

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Hak İş ve Hizmet İş Sendikası Muş şubeleri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü basın açıklaması yaparak kutladı.

01.05.2014 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak-İş ve Hizmet İş Sendikası Muş şubeleri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü basın açıklaması yaparak kutladı.

Hizmet-İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır, sendika üyeleri ile Belediye Meydanı'nda basın açıklaması yaparak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Kalır, "Bizler bu ülkenin işçileri, kamu çalışanları, emeklileri, işsizleri, yoksulları, kadınları, gençleri, meslek sahipleri ve sivil toplum kuruluşları olarak, tüm dünya emekçileriyle birlikte 1 Mayıs'ta alanlardayız. Bizler, haklar, özgürlükler, demokrasi, demokratik ve yeni bir anayasa, adalet, saygın bir iş, baskısız, insan onuruna yaraşır bir yaşam için birlikteyiz. Daha özgür, daha müreffeh, demokratikleşmeyi tamamlamış bir Türkiye için alanlardayız."

1 Mayıs'ta işçilerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ise Memur-Sen'in Diyarbakır'da, Hak-İş'in ise Kayseri'de birlik ve beraberlik içerisinde 1 Mayıs'ı kutladığını hatırlatarak, bugünlerin birlik ve beraberlik günü olduğunu, farklı görüş ve düşüncelere sahip olanların da birliktelikten yana tavır sergilemeleri gerektiğini kaydetti. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement