1. Ödemiş Süt Ürünleri Festivali Başlıyor - Son Dakika
Yerel

1. Ödemiş Süt Ürünleri Festivali Başlıyor

1. Ödemiş Süt Ürünleri Festivali Başlıyor

1. Ödemiş Süt Ürünleri Festivali 31 Mayıs Cuma günü başlayıp, 2 Haziran Pazar günü son bulacak.

29.05.2013 08:06  Güncelleme: 08:54

31 Mayıs Cuma günü başlayıp, 2 Haziran Pazar günü son bulacak 1. Ödemiş Süt Ürünleri Festivali'nin etkinlik programı belli oldu. İlk kez düzenlenen Süt Ürünleri Festivali kapsamında ünlü sanatçı, CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar bir konser verecek.

Ödemiş Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi ve125. Yıl Kültürpark'ın adres olacağı festival kapsamında fuar açılacak, paneller, yarışmalar, geziler, konserler düzenlenecek.

Cuma günü başlayacak festivalin açılış töreni 10.30'da Ödemiş Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi'nde yapılacak. 11.00'da merkezin içerisindeki fuarın açılışının yapılmasının ardından 14.00'de en iyi tulum peyniri yarışmasının sonuçları açıklanarak ödüller verilecek. 15.30'da festival konukları için Birgi ve Gölcük gezisi yapılacak.

Cuma akşamı 20.00'de 125. Yıl Kültürpark'ta ünlü sanatçı, CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar bir konser verecek. İzmirli sunucu Hakan Doğanay'ın sunumuyla gerçekleşecek etkinliklerde Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubu da gösterilerini sergileyecek.

Cumartesi günü 14.00'de Ödemiş Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi'nde Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Harun Reşit Uysal, süt ve süt ürünlerindeki hijyen konusu üzerine panel düzenleyecek. 16.00'da da İzmir Ekonomi Üniversitesi Perakende Bölümü Öğretim Görevlisi Berrin Yangınözü, markalaşma üzerine bir panel gerçekleştirecek. Cumartesi akşamı 20.00'de yerel sanatçıların sahne alacağı bir konser düzenlenirken, Hakan Doğanay da şova imza atacak.

Üç günlük festival etkinlikleri boyunca Ödemiş Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi içerisinde kurulacak olan Süt Ürünleri Fuarı, 10.00 ila 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Ödemiş Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi 2 No'lu salonda da gün içerisinde müzikal ve mini sosyal aktiviteler yapılacak.

125. Yıl Kültürpark içerisinde de her yaştaki guruplara hitap edebilecek oyun ve eğlence alanları kurulacak, ayrıca "İzmir Sokak Sanatları Atölyesi"

sanatçılarının sergileyeceği "Canlı Heykel" performansı fuar ve festival alanında periyodik olarak yerini alacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1. Ödemiş Süt Ürünleri Festivali Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement