1. Palandöken Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları" - Son Dakika
Yerel

1. Palandöken Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları"

1. Palandöken Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları"

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından "1. Palandöken Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları" düzenlenecek.

21.04.2014 14:25

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından "1. Palandöken Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları" düzenlenecek.

Kentte 1 Haziran'da yapılacak yarışlara, 12 ülkeden 240 sporcunun katılması bekleniyor.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, yaptığı açıklamada, müdürlükleri ve bisiklet il temsilciliğinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek yarışlar için hazırlıklara başlandığını bildirdi.

Yarış alanı olarak kış sporlarının göz bebeği olan Palandöken Dağı'nın seçildiğini ifade eden Arısoy, parkur uzunluğunun 5 bin 300 metre olduğunu belirtti.

Arısoy, bisiklet federasyonu teknik heyetinde yer alan Kamil Aley, Timuçin Garzan ve bisiklet il temsilcisi Mustafa Kocaman ile parkurlarda inceleme yaptıklarını kaydetti.

Kocaman da yarışlar için pist çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını, en uygun yerin Palandöken Kayak Merkezi olduğunu söyledi.

Seçilen pistin uluslar arası fikstüre girmesi dolayısıyla büyük önem taşıdığını, buranın kışın olduğu kadar yaz mevsiminde de popülaritesinin devam ettireceğine dikkati çeken Kocaman, "Bu tür organizasyonların sürekli olması için kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra özel sektöründe destek vermesi, sponsor olması gerekir. Bisiklet camiası olarak organizasyona büyük önem veriyoruz ve özenle hazırlanıyoruz. Çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 1. Palandöken Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement