Bölge Halkının Kurtarmak için Seferber Olduğu 11 Yaşındaki Mehmet Mete'nin Son Anları - Son Dakika
Güncel

Bölge Halkının Kurtarmak için Seferber Olduğu 11 Yaşındaki Mehmet Mete'nin Son Anları

Silopi'de evine isabet eden tank mermisi ile hayatını kaybeden 11 yaşındaki Mehmet Mete'nin sağlık görevlilerine ulaştırılmaya çalışıldığı anların görüntüleri ortaya çıktı.

22.12.2015 23:19  Güncelleme: 01:02

Şırnak'da tank destekli operasyonların yoğunlaşdığı iki ilçeden biri olan Silopi'den evlerine isabet eden tank mermisi sonucu hayatını kaybeden 11 yaşındaki Mehmet Mete'nin vurulma anından hemen sonraki dakikalara ait görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, silah seslerini duyan aile bireylerinin kucaklarında küçük Mehmet'in bedeni ile bir duvar dibine sindiği görülüyor. Bazı aile bireylerinin küçük çocuğun cansı bedenine bakarak ağlaması ise yürekleri dağladı.

SOKAKLARDA İÇ SAVAŞ MANZARASI

Evine isabet eden tank mermisinden kopan şarpnel parçasının başına isabet etmesi sonucu ölen 11 yaşındaki Mehmetin, DİHA muhabiri tarafından görüntülen son anları ortaya çıktı. Görüntülerde, Mehmet Mete'nin naaşı aile bireyleri tarafından battaniyelere sarılı bir şekilde, sağlık ekiplerine ulaştırılmaya çalışılıyor. Bu esnada sokağa çıkma yasağı olan Silopi'nin sokaklarındaki iç savaş manzarası göze çapıyor.

BEYAZ BAYRAKLA TAŞIDILAR

Zaman zaman boş sokak aralarında duran ve çömelen aile bireylerinin dakikalarca sağlık ekiplerine ulaşmaya çalıştığı görülüyor. Grubun önünde ise bir kadının sopaya bağladığı bir beyaz bayrağı taşıdığı görülüyor.

Bölge Halkının Kurtarmak için Seferber Olduğu 11 Yaşındaki Mehmet Mete\'nin Son Anları

Son Dakika Güncel Bölge Halkının Kurtarmak için Seferber Olduğu 11 Yaşındaki Mehmet Mete'nin Son Anları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (120)

  • KAWA: HANİ ZALİM ESAD ÇOCUK ÖLDÜRÜYORDU SEN NE ÖLDÜRÜYORSUN 39 19 Yanıtla
  • 2121: BİTSİN ARTIK ÖLUMLER BİTSİN ARTIK BU ZULUM BİTSİN ARTIK BU KAN BU ÇATIŞMALAR 50 1 Yanıtla
    Diriliş Ertuğrul: Dur keko yeni başladık 0 0
  • Eee : Israil cocuk öldürüyor Diyen adama bakin Simdi kendisi Cocuk öldürüyor israil en iyi dostu Hani müslümandi bu Adam koyunlar 7 43 Yanıtla
    Kkk: Pkk öldürmüyor mu bırak artık cahil düşüncelerini her şey ortada 3 1
  • Agıra geş: Sorumlusu pkkdır.srfsızler sımdı sevınıyor 32 11 Yanıtla
  • *izmir: butun muslumanlar bu mubarek kandil gecesınde elimizi açıp allaha dua edelim. allahım bu savaşın bu vahşetin sebebi herkimse onların cezasını bu dunyada en kısa zamanda verki ibret olsun destek verenlerede AMİN. 38 0 Yanıtla
  • OSMANLI: KESİNLİKLE HABER YALAN 15 21 Yanıtla
  • amedli: Allah bu devletin belasını versin, reziller 12 22 Yanıtla
  • İnci: Kürtler bı yapılanı unutmayacak diye yorum yapan avanaklar Peki biz unutabilecekmiyiz sizin yaptıklarınızı 7 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement