17 Yaşındaki Tuncel'den 45 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika
Yerel

17 Yaşındaki Tuncel'den 45 Gündür Haber Alınamıyor

17 Yaşındaki Tuncel\'den 45 Gündür Haber Alınamıyor

Ağrı’nın Patnos ilçesinde ikamet eden 17 yaşındaki Tuncel Cengiz’den 45 gündür haber alınamıyor.

12.09.2014 18:22

Ağrı'nın Patnos ilçesinde ikamet eden 17 yaşındaki Tuncel Cengiz'den 45 gündür haber alınamıyor.

İlçesin Sanayi Mahallesi'nde ikamet eden Vahyettin Cengiz isimli şahıs, oğlu Tuncel Cengiz'in 45 gündür kayıp olduğunu ve kendisinden bir haber alınmadığını belirtti. Baba Vahyettin Cengiz, "Oğlum Tuncel 8. sınıfta okulu terk etti. Ne yaptımsa okumadı ve okumak istemediğini bana söyledi. Bende karar senindir diyerek çocuğun üstüne gitmedim. Okuldan ayrıldıktan sonra akrabalarımın ve komşularımın yanına gurbette çalışmaya başladı. En son İzmir'e komşumuzla giden Tuncel, buradaki işi beğenmeyip Ankara'da arkadaşlarıyla bir inşaatta alçı ve dekorasyon işinde çalışmaya başlamış. En son Ramazan Bayramı'na 4 gün kala bana para gönderdi, bayram masraflarını yapmam için. Bayramın 4. günü arayıp 'durumum iyi, beni merak etmeyin' deyip bir daha kendisinden haber alamadık. Oğlumla en son Ramazan Bayramı'nın 4. gününde konuştuk. O günde sonra ne kendisine ne de telefonuna ulaşamadık. Ben Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne çocuğumun kayıp olduğu bildirdim. Benimle beraber iki sivil polis memuru Ankara'da aramadık yer bırakmadık. Kime sorduysak Tuncel'in çok efendi biri olduğunu, böyle bir şeyi nasıl yaptığına şaşırdıklarını belirtti" diye konuştu.

Acılı baba Vahyettin Cengiz, oğlunun 45 gündür kayıp olduğunu belirterek, "Oğlumu bulmak için Ankara'da 15 gün arama yaptık. Her tarafa resmini astık" dedi.

Anne Zinnet Cengiz ise, 10 çocuğu bulunduğunu belirterek, "Tuncel benim 5. çocuğum. Çok efendi ve saygılı bir çocuktu. En son sesini bayramın 4. günü duyduk. Ondan sonra kendisinden bir haber alamıyorum. Yetkililere buradan sesleniyorum, ne olur oğlumu bulun ve bana kavuşturun. Oğlumun yokluğunda her gün ağlıyorum ve artık dayanacak gücüm kalmadı. Allah rızası için oğlumu görmek istiyorum" şeklinde konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 17 Yaşındaki Tuncel'den 45 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement