18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü - Son Dakika
Yerel

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

Anadolu Gençlik Derneği tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla Ulu Cami'de sabah namazı sonrası cemaate savaşta askerlerin yediği buğday çorbası ve üzüm hoşafı ikram edildi.

18.03.2015 08:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla Ulu Cami'de sabah namazı sonrası cemaate savaşta askerlerin yediği buğday çorbası ve üzüm hoşafı ikram edildi.

Uşak Müftülüğü ve Anadolu Gençlik Derneği Uşak Şubesi tarafından tarihi Ulu Cami'de sabah namazı sonrası etkinlik düzenlendi.

Uşak Müftüsü Fuat Altındaş'ın kıldırdığı sabah namazı sonrası mevlid-i şerif okundu, şehitler için dua edildi. Namaz çıkışında cemaate Çanakkale Savaşı sırasında Türk askerlerinin yediği buğday çorbası, üzüm hoşafı ve arpa ekmeği ikram edildi.

Anadolu Gençlik Derneği Uşak Şubesi Başkanı Ahmet Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, "100 yıl önce dedelerimiz nasıl büyük fedakarlıklar için ülke topraklarını korudularsa bizler de bugün aynı kararlılıkla hareket ediyoruz. Dedelerimizin hangi zorluklarda işgalci kuvvetlerle savaştıklarını hatırlatmak için Çanakkale menüsünü ikram ederek geçmişi ve şehitlerimizi anmak istedik" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü - Son Dakika


Advertisement