18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zafer - Son Dakika
Yerel

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zafer

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zafer

Muş’un Varto ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü nedeniyle bir program düzenlendi.

18.03.2016 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Varto ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. yıldönümü nedeniyle bir program düzenlendi.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Jandarma Teğmen Ahmet Anzerli'nin günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapmasının ardından programa Varto Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün konferans salonunda devam edildi. Burada Hürriyet Ortaokulu öğrencilerinin hazırladıkları piyes ve oratoryo gösterisinin ardından şiirler okundu. Sinevizyon gösterinin ardında program, müzik dinletisiyle son buldu.

Programa Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkan Vekili Nevzat Avcil, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Oğuzhan Erdoğmuş, İlçe Milli eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zafer - Son Dakika


Advertisement