19 Mayıs Gençlik Haftası Spor Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Gençlik Haftası Spor Etkinlikleri

19 Mayıs Gençlik Haftası Spor Etkinlikleri

Türkiye Yüzme Federasyonu İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan “19 Mayıs Gençlik Haftası Yüzme Müsabakası” gerçekleştirildi.

17.05.2016 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yüzme Federasyonu İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan "19 Mayıs Gençlik Haftası Yüzme Müsabakası" gerçekleştirildi.

Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilcisi Pervin Bulut, Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzunda yapılan müsabakalarına Adana Gençlikspor, Adanus, Sualtı Sporları İhtisas ,Çukurova Üniversitesi, Ünsal Fikirci ve Adana Yüzme Spor Kulüplerinden serbest, kelebek, karışık, kurbağa ve sırt kategorilerinde 30 bayan toplam 69 sporcunun yarışmalara katıldığını söyledi.

Bulut, müsabakalar çekişmeli ve rekabet ortamında geçtiğini belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"19 Mayıs gençlik haftası yüzme müsabakalarına katılımın yüksek olması ve özellikle ailelerin destek vermeleri bizleri mutlu ediyor. Sporda aile desteği çok önemlidir. Son dönemlerde il içi ve il dışı müsabakalarda başarılı bir şeklide kentimizin adını duyuruyoruz. Sporcularımızın gelişim konusunda her türlü fedakarlığı yapıyoruz."

Müsabakalar sonucunda sporcuların madalyalarını Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilcisi Pervin Bulut ile müsabakaya katılan kulüplerin antrenörleri verdi.

Bu arada, müsabakaları Yüzme Federasyonu Eğitim Kurulu üyesi Sami Akgöz, Yüzme Havuzları Amiri ve İl Tertip Komitesi Üyesi Selçuk Babacan müsabakaları yakından takip etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Gençlik Haftası Spor Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement