2. Kocaali Kalkan Balığı Şenliği Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

2. Kocaali Kalkan Balığı Şenliği Sona Erdi

2. Kocaali Kalkan Balığı Şenliği Sona Erdi

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde gerçekleştirilen 2. Kalkan Balığı Şenliği, dereceye giren amatör balıkçılara ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

04.05.2014 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde gerçekleştirilen 2. Kalkan Balığı Şenliği, dereceye giren amatör balıkçılara ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Geçtiğimiz yıl Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, Kalkan Balığı Şenliği düzenleyen Kocaali Belediyesi, Balık Tutkunları Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Kulübü Derneği bu yılda şenliğin ikincisini gerçekleştirdi. 42 ilden 174 amatör balıkçının katılımıyla gerçekleşen şenlikte farklı kategorilerde dereceye giren amatör balıkçılara ödülleri verildi.

En büyük balık yakalama kategorisinde birinci Zafer Sarıkaya olurken, ikinci Atilla Güngör, üçüncü ise Sefa Uztürk oldu. En çok balık yakalama kategorisinde ise birinciliği Tanju Coşkun alırken, ikinciliği Muammer Soner, üçüncülüğü ise Muhammet Cengiz elde etti. Bayan yarışmacılardan Meral Özkal'a ise güzellik seti hediye edildi.

Bu yıl ikinci gerçekleştirilen şenliğe AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Federasyon Temsilcileri ve dernek temsilcileri katıldı.

Şenlikle ilgili bilgiler veren Kocaali Belediyesi Başkanı Ahmet Acar, "Şenliğimizin buradaki amacı halkı kaynaştırmak, bir iki günlüğüne de olsa büyük metropol şehirlerin stresinden sıkılan değerli yurttaşlarımızın turizm beldesi olan bu güzel ilçemizin keşfedilmesi izlenmesine imkan ve olanak sağlamak amacı ile organize ediyoruz. 16 Kilometre uzunluğunda 500 Metre derinliğinde sahil şeridine sahip olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2. Kocaali Kalkan Balığı Şenliği Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement