2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Politika

2014 Yerel Seçim Sonuçları

2014 Yerel Seçim Sonuçları

CHP Trabzon İl Başkanı Karan: ''Arazide karşılaştığımız tablonun sandığa yansımadığını görüyoruz ama sonuçta Trabzon halkı böyle bir karar vermiş, iradesini bu yönde ortaya koymuş. Bizim buna saygı duymaktan başka bir şey yapma şansımız yok''

30.03.2014 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, "Arazide karşılaştığımız tablonun sandığa yansımadığını görüyoruz ama sonuçta Trabzon halkı böyle bir karar vermiş, iradesini bu yönde ortaya koymuş. Bizim buna saygı duymaktan başka bir şey yapma şansımız yok" dedi.

Karan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin CHP Seçim Koordinasyon Merkezinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 100 gündür arazide olduklarını belirterek, "Arazide karşılaştığımız tablonun sandığa yansımadığını görüyoruz ama sonuçta Trabzon halkı böyle bir karar vermiş, iradesini bu yönde ortaya koymuş. Bizim buna saygı duymaktan başka bir şey yapma şansımız yok" diye konuştu.

Sonuçların Trabzon'a hayırlı olmasını dileyen Karan, "Demek ki Trabzon'da her şeyimiz dört dörtlük, demek ki işsizlik sorunumuzu çözmüşüz. Beldelerin kapanması Trabzon halkı için çok önem arz etmiyor, 154 bin icralık dosyanın olması Trabzon için çok önemli değil. Sonuçları bu şekilde değerlendirmek lazım" dedi.

Karan, gelişmelerin sıcak ve sonuçların da henüz kesin olmadığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Sonuçları değerlendireceğiz. Eksiklerimiz, hatalarımız nelerdir bunları da değerlendireceğiz. Şu anda ki duruma göre, Düzköy İlçe Belediye Başkanlığını kazandık. Bu anlamda sonuçları oturup değerlendireceğiz. Zaten burayı bütünşehir yapanlar kırsaldaki halkın yoksulluğundan ve eğitim durumundan faydalanmak için bu işi yapmışlardır ve amacına da ulaşmış olduklarını görüyoruz."

Siyasetin uzun soluklu bir iş olduğuna dikkati çeken Karan, şunları kaydetti:

"Uzun zamandır seçim kazanmışız, kaybetmişiz. Bu partinin baraja takıldığı dönemler de vardı. Ben inanıyorum ki Türkiye sonuçları partimiz için iyi olacaktır. Yarın sabah daha sağlıklı değerlendirmelerde bulunacağız. Bize oy veren, vermeyen tüm Trabzon halkına teşekkür ediyoruz." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement