2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Çameli Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre, adayları Cengiz Arslan'ın kazandığını duyurdu.

31.03.2014 03:40

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Çameli ilçesinde belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre, adayları Cengiz Arslan'ın kazandığını söyledi.

Örki, yaptığı açıklamada, kendilerine gelen bilgilere göre, Çameli ilçesinde adayları Cengiz Arslan'ın, rakiplerine karşı büyük oy farkıyla seçimi kazandığını belirtti.

Aslan, Çameli ilçesinde yine Ak Parti'den olan ve bu seçimde aday gösterilmeyen Cengiz Yılmaz'dan belediye başkanlığı görevini devralacak.

Cengiz Arslan'ın özgeçmişi

Cengiz Arslan, 1972 yılında Çameli'de doğdu. İlköğrenimini Çameli'de, ortaöğrenimini Denizli Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü'nde tamamlayan Arslan, bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra 1991 yılında T.E.K. teknisyeni oldu.

1992 yılında ilçe işletme sorumlusu olarak idarecilik hayatına başlayan Arslan, 1994 yılında kurulan TEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş'de ve ardından bu AYDEM EDAŞ Şirketi'nde vazifesine devam etti. Arslan, evli ve 2 çocuk babasıdır. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement